Ο Λεμονής θα στερηθεί τις υπηρεσίς του Γιόνσον για τις επόμενες 20 μέρες

Τα... μαντάτα για τον Μάρκους Γιόνσον στον Πανιώνιο ήταν δυσάρεστα, αφού οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο σουηδός αμυντικός έδειξαν θλάση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 20 μέρες. Ο Γιόνσον είχε σταθεί άτυχος στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αφού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης του Καυτανζογλείου.Κατά τα άλλα, χωρίς τον Γιούργκεν Μάχο θα παραταχθεί ο Πανιώνιος
στα δύο τελευταία του παιχνίδια στο πρωτάθλημα.Ο αυστριακός γκολκίπερ έχει συμπληρώσει εφτά κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε από τον Τάκη Λεμονή να απουσιάσει από τα παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Σμύρνη, για την 29η αγωνιστική και τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 30ή αγωνιστική.Ετσι θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι της προσεχούς αγωνιστικής με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών μπήκαν την Τρίτη (22/3) συνολικά 80.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στον μισθό Φεβρουαρίου, πριμ για τα μέχρι τώρα παιχνίδια και προσωπικά έξοδα.O Εντβιν Τσότσαλιτς, που βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην γυναίκα του που γέννησε την περασμένη Κυριακή (20/3), αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής (27/3).
Keywords
Τυχαία Θέματα