Παπαντωνίου στο sport.gr: Πιστεύω ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα προκριθούν στο Final 4

Η αλήθεια πως δεν μας συνηθίζει σε επιδόσεις που είναι άξιες λόγου. Παρόλα αυτά έχει αποδείξει πως δουλεύει σκληρά και συνεχώς ψάχνει τρόπους με τους οποίους θα κατορθώσει να εισχωρήσει στους πρωταγωνιστές και στους παίκτες που μπορούν να ξεχωρίσουν. Απέναντι στον Ολυμπιακό ο Επαμεινώνδας Παπαντωνίου περί ου ο λόγος έκανε ρεκόρ καριέρας, σημειώνοντας 14 πόντους και οδηγώντας σε μία μεγάλη εμφάνιση την ομάδα του, χάνοντας
στις λεπτομέρειες τη νίκη. Ο 21άχρονος άσος μίλησε στο sport.gr για τα ατομικά του κατορθώματα, όμως παράλληλα έχοντας αντιμετωπίσει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τους ερυθρόλευκους αναφέρθηκε στις επικείμενες μάχες τους για την Ευρωλίγκα... "Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πάει καλά. Παίζει καλό μπάσκετ και καταφέραμε να κοντράρουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό. Μέσα από ομαδική προσπάθεια μπόρεσα και εγώ να διακριθώ κάπως. Το σημαντικό είναι όμως η ομάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του άλλοτε άσου της ΑΕΚ, ο οποίος στη συνέχεια υπογράμμισε ότι παρουσίες όπως αυτές ενάντια στον Ολυμπιακό, τον γεμίζουν  με χαρά, ικανοποίηση και δίψα για ακόμα περισσότερες επιτυχίες:"Αργήσαμε να... ξυπνήσουμε"
"Οταν τα πας καλά ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια, νιώθεις ότι ανταμείβονται οι κόποι σου. Είσαι χαρούμενος και κοιτάς να γίνεις ακόμα καλύτερος...!" Καλύτερος όμως δεν γίνεται μόνο ο Νώντας, αλλά συνολικά ο Ηλυσιακός, που αν δεν είχε καθυστερήσει να πάρει μπρος ενδεχομένως αυτή τη στιγμή να διεκδικούσε ακόμα και την 3η θέση..."Η αλήθεια είναι πως αργήσαμε να παίξουμε όπως πραγματικά μπορούμε. Αργήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ με χημεία, αλλά τώρα παίζουμε καλό μπάσκετ και αποδίδουμε καλά. Πιστεύω ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και καλύτερα για εμάς. Τότε πιθανόν να έρθει και μία καλύτερη θέση και γενικώς να φτάσουμε ψηλότερα"."Ημασταν ομάδα"
Ποιο ήταν όμως το κλειδί στο να κοντράρει μία ομάδα της δυναμικής του Ηλυσιακού, τον Ολυμπιακό; "Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις και είμαστε σε κάθε παιχνίδι όσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένοι ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Προσπαθούμε κάθε φορά να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να γίνουμε καλύτεροι. Το κλειδί που δείξαμε πιστεύω αυτό το καλό πρόσωπο ήταν ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και αυτό παίζει το πιο σημαντικό ρόλο στο γεγονός ότι έχουμε δείξει σημαντικά σημάδια βελτίωσης"."Περνούν ΠΑΟ και Ολυμπιακός"
Ο νεαρός πλέι μέικερ ήρθε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν την έναρξη των πλέι οφ της Ευρωλίγκα με αντίπαλο τη Σιένα. Εχει όμως παίξει φέτος ως αντίπαλος και του Παναθηναϊκού δις. Σχετικά με τις επικείμενες μάχες των δύο αιωνίων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, είπε: "Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και παίζει καλύτερο μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό φέτος. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκλειστεί. Κάθε άλλο. Πιστεύω ότι έχει πολλές πιθανότητας να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση. Και ο Ολυμπιακός όμως μπορεί να τα καταφέρει και θεωρώ πως έχει τον πρώτο λ
Keywords
Τυχαία Θέματα