Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Νταμπίζας για την αποβολή του στο ματς της Νέας Σμύρνης

Τρεις αγωνιστικές περίμεναν να είναι η... καμπάνα για τον Νίκο Νταμπίζα, αναφορικά με την αποβολή του στο ματς της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο, ωστόσο η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τον τιμώρησε με μία και έτσι ο αρχηγός της ΑΕΛ θα είναι παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο έμπειρος αμυντικός της λαρισινής ομάδας είχε αποβληθεί, επειδή στον πανηγυρισμό του, όταν ισοφάρισε 3-3, αντέδρασε βρίζοντας προς την
εξέδρα, εκεί όπου βρισκόταν ο Αχιλλέας Μπέος.

Ωστόσο, το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής έδειξε... επιείκεια και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, την οποία ήδη εξέτισε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Συνεπώς θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του Νίκου Κωστένογλου, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 3/4.

Κατά τα άλλα, ο Αμπουμπακάρι, που έχει υποστεί κάκωση ακολουθεί θεραπεία. Ο Ρομέου περιορίστηκε σε ατομικό έχοντας για παρέα τον Κανόμπιο, ο οποίος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη έβγαλαν ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.Ο διεθνής Ντανιέλ Κουζέν ήδη έχει αποχωρήσει για την πατρίδα του όπου θα δώσει φιλικούς αγώνες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κόντρα σε Μπορντώ (26/3) και με την Εθνική Καμερούν (29/3).
Keywords
Τυχαία Θέματα