Ο Αδαμίδης μιλάει για τελευταία γεγονότα στην ΑΕΚ

18:02 4/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Μετά τα τελευταία γεγονότα που έχουν λάβει χώρα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης παραχωρεί συνέντευξη, τούτη την ώρα, σε ραδιοφωνικό σταθμό δίνοντας απαντήσεις για όλα... Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM:"Τα χθεσινά γεγονότα δεν τιμούν κανένα"
"Μετά την αγωνιστική ντροπή του 6-0 γίναμε μάρτυρες διαφόρων προσπαθειών στα δρώμενα και τη λειτουργία της ομάδας, που με κορύφωση τα χθεσινά γεγονότα δεν τιμούν κανέναν. Εγώ και η διοίκηση δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες μας.
Κάνουμε όμως μια συγκεκριμένη προσπάθεια με τα μέσα που έχουμε. Ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μας παραιτούμαστε, γιατί έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου και τα play-offs, δύο μεγάλους στόχους"."Μετά το τέλος της περιόδου θα μιλήσω για όλα"
"Οταν έρθει η ώρα, αμέσως μετά την εκπλήρωση των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, θα δώσω μία συνέντευξη Τύπου και θα πούμε τι παραλάβαμε, τι κάναμε και το πώς πρέπει να βαδίσει η ΑΕΚ. Ξέρουμε τι έχουμε κάνει, ποια είναι τα προβλήματα και πώς πρέπει να βαδίσει η ΑΕΚ, αλλά θα περιμένουμε την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών μας"."Δεν ήθελα να οξύνω τα πνεύματα"
"Ενημερώθηκα από τους συνεργάτες μου ότι υπήρξε ένταση στο γήπεδο και τους περιβάλλοντες χώρους και ίσως η παρουσία μου εκεί όξυνε παραπάνω τα πνεύματα. Δεν έχω έρθει ούτε να δημιουργώ προβλήματα. Πάρθηκε μία συνολική απόφαση πως η παρουσία της διοίκησης θα όξυνε τα πράγματα. Είναι θλιβερό αυτό, να μην είναι παρούσα η διοίκηση, και όλοι το έχουν καταλάβει".
Keywords
Τυχαία Θέματα