Μπαρτζώκας: Πανιώνιος είναι μεγάλο μέγεθος για τον ελληνικό αθλητισμό

17:32 4/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για τριάντα λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο οι πράσινοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν τελικά στο ροζ φύλλο αγώνα. Ο τεχνικός του Πανιωνίου έδωσε συγχαρητήρια μετά το τέλος του αγώνα στο τριφύλλι για την μεγαλειώδη πρόκρισή του στo Final 4 της Ευρωλίγκα, ενώ σε νέες δηλώσεις του, μίλησε για την πορεία
των δύο αιωνίων στην Ευρωλίγκα, αλλά και τον Πανιώνιο. Για τα συγχαρητήρια του στον Παναθηναϊκό για την πρόκρισή του στο Final 4:
"Μίλησα σαν... εκπρόσωπος του μπάσκετ και όχι γενικά της ελληνικής κοινωνίας και θεωρώ ότι για εμάς τους μπασκετικούς είναι σημαντικό  μια ελληνική ομάδα-θα θέλαμε βέβαια να είναι και οι δυο- να βρίσκεται στο Final 4, πόσο μάλλον αποκλείοντας την Μπατσελόνα, που ήταν το μεγάλο φαβορί και ίσως η καλύτερη ομάδα, μέχρι τώρα, στην Ευρώπη.Αυτό αποδεικνύει ότι το ελληνικό μπάσκετ παραμένει ψηλά, που ούτως ή άλλος παραμένει σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε συλλογικό. Για όλους εμάς που δουλεύουμε και είμαστε και εναντίον του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, δείχνει ότι και εμείς έχουμε δύσκολο έργο".Για τη φάση των '8' της Ευρωλίγκας και για τους δυο εκπροσώπους της Ελλάδας:
"Ολα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα στην φάση των '8' της Ευρωλίγκας και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έσπασαν και οι τέσσερις έδρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρχαν εύκολα ματς και ότι όλες οι ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές.Ο Ολυμπιακός είχε δύσκολο έργο, που έγινε δυσκολότερο μετά την πρώτη του νίκη, η οποία ήταν με μεγάλη διαφορά.  Είναι στην ανθρώπινη φύση να βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά μετά από αυτή τη νίκη και μιλάω και για τους παίκτες και τον περίγυρο του Ολυμπιακού, αλλά και της Σιένα. Οι Ιταλοί κατέβηκαν με πάρα πολύ πληγωμένο εγωισμό. Από εκεί και πέρα η σειρά πήγε στην Ιταλία και ήταν δύσκολα.Για τον Παναθηναϊκό ήταν απίστευτος άθλο. Ολοι ήταν καταπληκτικοί, από τους προπονητές μέχρι τους παίκτες. Μέχρι και στην  Ισπανία είπαν ότι ήταν δίκαιος ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις αυτή την ομάδα τρεις φορές σερί, όπως  και δεν είναι εύκολο να παίζεις τέσσερα παιχνίδια στον  πόντο. Αυτό σημαίνει ότι είσαι στο ίδιο επίπεδο και όπως αποδείχθηκε και καλύτερος. Πραγματικά θερμά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό".Για τον Πανιώνιο:
Πανιώνιος είναι μεγάλο μέγεθος για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι μια ομάδα που έχει πάρα πολλά τμήματα στο ψηλότερο επίπεδο. Εμείς από την πλευράς μας έχουμε μια ιδιαίτερη χρονιά φέτος. Είναι μια ομάδα που έχει πολύ μπασκετικό κόσμο και μεγάλο βάρος στη φανέλα. Επίσης δεν έχουμε οικονομικά προβλήματα".Πληρωνόμαστε κανονικά. Εχουμε φτάσει στο σημείο να βγαίνει κάποιος και να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι το γεγονός ότι δεν πληρώνεται. Εγώ λέω ότι είμαστε πληρωμένοι, γιατί όταν γίνεται μια σοβαρή δουλειά και υπάρχουν και κάποιοι αφερέγγυοι άνθρωποι, όπως ο κύριος Λιανός και η διοίκησή του, με κάποιο τρόπο πρέπει να επιβεβαιώνεται αυτό.Η γνώμη μου είναι ότι ο Πανιώνιος πρέπει να πάει καλά γενικά φέτος, πρέπει να τελειώσε
Keywords
Τυχαία Θέματα