Ντόπες Βαλβέρδε και στροφή στη Δόξα

Η ικανοποίηση μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ έδωσε τη θέση της στην κατήφεια μετά την ήττα στην Τρίπολη και το -5, αλλά ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να στρέψει την προσοχή του στο ματς με τη Δόξα Δράμας την Τετάρτη (30/11) και ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του.

"Και τώρα η Δόξα Δράμας και ηρεμία" είναι το σύνθημα στο Λιμάνι και η προετοιμασία για την εξ'

αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας στο Καραϊσκάκη ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (28/11).

Το κλίμα δεν ήταν καλό μετά το κάζο της Τρίπολης, αλλά ο Βαλβέρδε έσπευσε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του. Αυτό, που θέλησε να περάσει στους παίκτες του είναι πως δεν έχει τελειώσει τίποτα από τόσο νωρίς και πως πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες στο ματς με τους νεοφώτιστους.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού στον κατάλογο των τραυματιών προστέθηκε και ο Μέλμπεργκ, ο οποίος σήμερα έκανε θεραπεία και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς με την Αρσεναλ.

Την ίδια ώρα, ο Ιμπαγάσα προπονήθηκε πάλι κανονικά με την ομάδα και όλα δείχνουν πως θα είναι ετοιμοπόλεμος, ενώ ο Βαλβέρδε περιμένει να δει και την κατάσταση του Γέστε, που έχει ενοχλήσει στη γάμπα.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Ορμπάιθ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο έκανε ο Μακούν. Ο Παπάζογλου ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Όσοι έπαιξαν σε όλο το ματς ή στη μεγαλύτερη διάρκειά του έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη (29/11) με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα