Ριμπερί: Πλησιάζουμε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα

14:40 28/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σίγουρος για τις εφετινές δυνατότητες της Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Φρανκ Ριμπερί ο οποίος υποστήριξε πως η βαυαρική ομάδα πλησιάζει στην κορυφή εκεί που βρίσκονται ήδη η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο, ο εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Η Μαρτσελόνα ορίζει τα πρότυπα, η Ρεάλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα αλλά και εμείς έχουμε κερδίσει έδαφος και πλησιάζουμε στην κορυφή".

Την εφετινή σεζόν, ο Ριμπερί πραγματοποιεί συνολικά πολύ καλές εμφανίσεις και σε ερώτηση για την επίδραση που έχει σε ατό ο Γιούπ

Χάινκες ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε για τον προπονητή του: "Συνεργάζομαι άψογα με τον Χάινκες. Νιώθω την εμπιστοσύνη του, την ανθρώπινη επαφή. Μας μιλάει πολύ και αυτό... καθαρίζει το κεφάλι μου όταν είμαι στο γήπεδο. Επιπλέον, είμαι απίστευτα χαρούμενος με την γέννηση του γιού μου και όταν είμαι απίστευτα χαρούμενος αυτό φαίνεται και στο γήπεδο".

Τέλος, σχολιάζοντας την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά από την Μάιντς, ο Φρανκ Ριμπερί δήλωσε: "Αν αγωνίζεσαι στην Μπάγεν Μονάχου συνηθίζεις στις απαιτήσεις της ομάδας. Αλλά το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Η σεζόν είναι μακρά και πολλά μπορεί να συμβούν. Αλλά ένα είναι σίγουρο. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι μέχρι το τέλος της σεζόν, αν είναι δυνατόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα