Ντόμερκαντ: Σπουδαίος ο Διαμαντίδης

Ο Χένρι Ντόμερκαντ διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις στην καριέρα του, κάτι που πιστοποίησε και στο ματς της Ούνικς με τον Παναθηναϊκός, αλλά ασφαλώς και με την ανάδειξή του σε MVP της Euroleague για τον μήνα Ιανουάριο.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, μίλησε για τους στόχους

της ομάδας του στο Euroleague.net, αλλά και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο βρήκε (ξανά) μπροστά του στο ματς της περασμένης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ.

"Πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη και σπουδαίο αμυντικό. Τον βλέπω, όμως, όπως κάθε άλλον που προσπαθεί να με εμποδίσει από το να βοηθήσω την ομάδα μου. Γνωρίζω πως είμαι από τους καλύτερους στην επίθεση για την ομάδα μου κι ότι με χρειάζεται να παράγω. Οπότε όποιον και να φέρουν μπροστά μου, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό", είπε ο αμερικανός γκαρντ για την "κόντρα" του με τον Διαμαντίδη και συνέχισε...

"Δεν μπορώ να πω αν η Ούνικς είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου. Θα πω μόνο πως με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και ομαδική δουλειά, μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Εχουμε αρχίσει να το αποδεικνύουμε. Καθώς προχωρά η σεζόν κι εμείς αποκομίζουμε μεγαλύτερες εμπειρίες, παίζοντας μαζί, αναμένω ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες από εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα