Νοκ άουτ ο Σανκαρέ, πρόβλημα ο Φατί

Εκτός δράσης για δέκα μέρες θα μείνει ο Καλίφα Σανκαρέ, που τελικά υπέστη κάταγμα στην επιγονατίδα. Την ίδια ώρα με πρόβλημα επέστρεψε από την Τρίπολη και ο Ρικάρντο Φατί, που πονάει στα πλευρά, ενώ υπάρχουν φόβοι και για διάστρεμμα.

Μπορεί να μείνει εκτός για δέκα μέρες ο Σανκαρέ, ωστόσο ο τραυματισμός του αποδείχθηκε λιγότερο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις, γεγονός, που μόνο ως ευχάριστο έγινε δεκτό στο στρατόπεδο του Αρη.

Ο σενεγαλέζος υπεβλήθη σήμερα (12/12) σε μαγνητική και διαπιστώθηκε πως υπέστη χόνδριο κάταγμα στην επιγονατίδα.

Του έγινε ένεση στο γόνατο και θα ακολουθήσει τις επόμενες 10 μέρες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Κάτι, που σημαίνει πως η επανεμφάνισή του θα γίνει λογικά το νέτο έτος αφού πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στη Δόξα Δράμας στις 28 Δεκεμβρίου.

Σε ότι αφορά τον Φατί, ο γάλλος μέσος δέχτηκε αρκετά χτυπήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να πρηστεί το πόδι του και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για διάστρεμμα.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Φατί πονούσε και στα πλευρά, έπειτα από μία σύγκρουση με τον Χακόμπο προς το τέλος του αγώνα, που τον δυσκόλεψε ακόμα και στην αναπνοή. Ο γάλλος θα εξεταστεί και πάλι αύριο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.


Keywords
Τυχαία Θέματα