«Έφυγε» ο Σιδέρης

16:40 12/12/2011 - Πηγή: AEK365

Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του χάντμπολ η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Σιδέρη σε ηλικία μόλις 33 ετών. Ο νεαρός αθλητής ήταν μέλος της ομάδας του ΓΣ Κηφισιάς που παίρνει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΧΑ. Το Σάββατο το βράδυ λίγη ώρα μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια αισθάνθηκε αδιαθέσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου και εξέπνευσε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ο συμπαίκτης του στον ΓΣ Κηφισιάς Λευτέρης Κορωναίος ήταν αυτός που

τον μετέφερε στο νοσοκομείο και ο ίδιος είναι ακόμα σοκαρισμένος από αυτή την εξέλιξη. «Αγωνίστηκε γιαλίγα λεπτά. Στην διάρκεια του αγώνα δεν παραπονέθηκε για κάτι. Μπήκαμε στο αμάξι για να τον πάω στο σπίτι του στην Ηλιούπολη. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και κάλεσα το ''166'' για να ρωτήσω ποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Μέχρι να τον πάω στο ''Γεώργιος Γεννηματάς'' έκανε εμετό και στην συνέχεια λιποθύμησε. Τον άφησα στα επείγοντα και μετά από μισή ώρα με ειδοποίησαν πως πέθανε».

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ με ανακοίνωση της και η ΕΣΧΑ εξέφρασε την οδύνη της για τον θάνατο του νεαρού αθλητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα