Απίθανο του Χολέμπας, δίνει "ανάσες" ο Βαλβέρδε

Απίθανο θεωρείται πλέον να προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα ο Χοσέ Χολέμπας, που ούτε την Παρασκευή (9/12) κατάφερε να πάρει μέρος στην προπόνηση. Να δώσει ανάσες σε κάποιους επιβαρυμένους παίκτες θέλει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός

ξεχνάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και αφοσιώνεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα ευελπιστώντας σε στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού για να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο Βαλβέρδε τονίζει στους παίκτες του πως στο μυαλό τους θα πρέπει να έχουν μόνο το τρίποντο επί της Κέρκυρας και η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς της 13ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής (9/12).

Εκτός προπόνησης έμεινε για δεύτερη διαδοχική μέρα ο Χοσέ Χολέμπας, γεγονός που μετέτρεψε σε εξαιρετικά απίθανη τη συμμετοχή του στο ματς στην Κέρκυρα. Ο ελληνογερμανός έκανε ατομικό και ασκήσεις στο γυμναστήριο και ο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του.

Η απουσία του Χολέμπας από το αρχικό σχήμα δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή του βάσκου τεχνικού στην 11άδα, καθώς στόχος του είναι να αποφορτιστεί κάποιους από τους παίκτες, που έχουν επιβαρυνθεί με πολλά παιχνίδια.

Ο Τζιμπούρ είναι ένας από αυτούς και σύμφωνα με τις ενδείξεις ο αλγερινός θα μείνει στον πάγκο με τον Μάρκο Πάντελιτς να επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Τζιμπούρ μάλιστα σήμερα έμεινε εκτός προπόνησης, κάνοντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Ανάσες αναμένεται να πάρει κι ένας εκ των Μοντέστο και Μανιάτη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος αγωνίστηκε με την Αρσεναλ έχοντας μόλις μία προπόνηση στα πόδια του.

Η επιστροφή του Ορμπάιθ στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ θέση διεκδικούν οι Μόνχε, Φετφατζίδης και Αμπντούν. Στο μέτωπο των τραυματιών οι Φέισα, Γεστε, Μακούν και Ιμπαγάσα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα