Με νέο "λουκ" στην Πάτρα ο ΟΦΗ

Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση του αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο την Πέμπτη, καθώς πρόθεση του Νίκου Αναστόπουλου είναι να ξεκουράσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει όλο το κουπί.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο "μουστάκιας" στην σημερινή προπόνηση είναι πολύ πιθανό να μείνουν στην Κρήτη οι Ρόι Κάρολ, Μίρνες Σίσιτς, Ερόλ Μπουλούτ και Στάθη Ταυλαρίδη προκειμένου να ξεκουραστούν.

Αυτοί οι τέσσερις

ποδοσφαιριστές είναι από εκείνους με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα και απαιτείται να πάρουν ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αλλωστε, ο ΟΦΗ δεν θα κάνει διακοπές μιας και στις 28 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό όπου οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα.

Ντεμπούτο στην αποστολή θα κάνει ο Νικομανώλης Νύκταρης, καθώς είναι υποχρεωτική η παρουσία δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 21 χρονών, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή ο Ζαχαράκης παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα