Υπεύθυνος σκάουτινγκ ο Χριστόπουλος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η προσφορά του Γιάννη Χριστόπουλου αρχικά ως βοηθός του Στέφαν Ντεμόλ και εν συνεχεία ως πρώτος προπονητής για δύο παιχνίδια εκτιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος του ανέθεσε το πόστο του υπεύθυνου σκάουτινγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως ο Γιάννης Χριστόπουλος αναλαμβάνει Υπεύθυνος Σκάουτινγκ στην ομάδα μας. Ο κ. Χριστόπουλος ο οποίος διατέλεσε βοηθός προπονητή

του Στεφάν Ντεμόλ κατά την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου και πρώτος προπονητής για δύο παιχνίδια, αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Χριστοβασίλη να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο. Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα παρακαλουθεί ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα καθώς επίσης και από το εξωτερικό".

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας ο κ. Χριστόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων: "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη και την πίστη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου. Είναι τιμή μου να υπηρετώ τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ο πρόεδρος μου έδωσε την δυνατότητα να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα.

Καθοριστικό κομμάτι για την επιτυχία μιας ομάδας είναι το χτίσιμο του ρόστερ της και το Τμήμα Scouting είναι πολύ σημαντικό στην λειτουργία κάθε ομάδος. Θέλω να διαβεβαιώσω τόσο την ομάδα όσο και τον κόσμο μας ότι και από αυτή την θέση που αναλαμβάνω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα