Εκτός με Αστέρα Τρίπολης ο Κώτσιος

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης την 18η αγωνιστική θα εκτίσει την ποινή του ο Ηλίας Κώτσιος.

Ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΣ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εν λόγω παιχνίδι.

Από εκεί και

πέρα με μια μεσημεριανή προπόνηση ξεκίνησε η μίνι-προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Πέμπτης (14:00GR) με αντίπαλο τον Διαγόρα στην Ρόδο στο πλαίσιο της δ΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Θεραπεία άρχισε ο ’ντι Λίλα προκειμένου να ξεπεράσει την κάκωση που κληρονόμησε στον μηνίσκο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Eπόμενη προπόνηση για την ομάδα αύριο το πρωί, ενώ το μεσημέρι η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί με προορισμό για την Ρόδο.

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ντουραχάνης
Εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Ντουραχάνης. Παίκτες, Προπονητικό τιμ και το Tμήμα Marketing της ΠΑΕ έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μικρούς φίλους και από τους υπευθύνους της Μονής.

Οι παίκτες μοιράσανε δώρα προσφορά της εταιρείας ΙΚΕΑ τα οποία ήταν διπλής σημασίας μιας και μέρος των εσόδων από τα δώρα αυτά πηγαίνουν στην UNISEF. Επίσης δόθηκε από ένας σκούφος στο κάθε παιδί με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας, οι οποίοι ήταν ευγενική χορηγία της Τράπεζας Ηπείρου.

Οι μικροί μαθητές ψάλλανε τα κάλαντα στον κ. Αναστασιάδη και τους παίκτες του δίνοντας έτσι την ευχάριστη νότα των Εορτών. Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει τις εταιρείες που τη στηρίξαν στην προσπάθεια αυτή του φιλανθρωπικού της χαρακτήρα και εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα