Κατσαβάκης: Μπορούσαμε αποτέλεσμα

Αν η Δόξα Δράμας ήταν πιο τυχερή, θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό ήταν η άποψη που κατέθεσε ο Μάκης Κατσαβάκης στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε του αγώνα του Καυτανζογλείου.

"Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Με περισσότερη προσοχή και τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το θέλαμε πάρα πολύ σε συνδυασμό με αυτό που έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Η επιθετική παρουσία μας δεν ήταν έντονη. Αλλάξαμε κάποια παιδιά και προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός

εκμεταλλεύτηκε δύο λάθη μας, ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο γκολ. Συνεχίζουμε", είπε αρχικά ο τεχνικός της Δόξας.

Ερωτηθείς για τους νεοαποκτηθέντες, αλλά και στην κακή παρουσία της ομάδας του στην επίθεση, είπε: "Ηξερα ότι ο Κυβελίδης δεν θα αντέξει όλο το διάστημα. Είχαμε και τον Αραβίδη που ήταν εξουθενωμένος και το πρόβλημα μεγάλωσε. Θα βοηθήσουν όλοι οι νέοι. Ο Γελαδάρης ήταν από τους καλύτερους. Ευτυχώς θα μπορέσουμε να φρεσκαριστούμε λίγο. Είχαμε νευρικότητα και δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Τρίπολη. Έχουμε δυνατότητα να δημιουργήσουμε φάσεις. Πήραμε τον Κυβελίδη, επανέρχεται ο Κάπελ μετά από 1,5 μήνα".

Για το πόσες ελπίδες παραμονής έχει η ομάδα του, ο Κατσαβάκης απάντησε: "Δεν μπορεί κανείς να μας αφαιρέσει το δικαίωμα απλώς πρέπει να μεγαλώσουμε τα ποσοστά. Μαθηματικά δεν χάθηκε τίποτα. Αυτές οι αποστάσεις γεφυρώνονται".

Keywords
Τυχαία Θέματα