Φλεβαράκης: Το κίνητρο των παικτών

Στο κίνητρο των παικτών του βασίζεται ο Ηλυσιακός, όπως τόνισε ο προπονητής του, Κώστας Φλεβαράκης, μετά την νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι η ομάδα του παλεύει κάθε παινχίδι.

"Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Σήμερα είχαμε πίεση γιατί ξέραμε ότι στα προηγούμενα δύσκολα παιχνίδια παίξαμε καλά, αλλά για κάποιους λόγους δεν πήραμε τη νίκη. Είχαμε και εμείς προβλήματα μέσα στην εβδομάδα", δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Στη συνέχεια ο Κώστας Φλεβαράκης επικεντρώθηκε στις

απουσίες του αντιπάλου: "Οταν είδαμε τις απουσίες του ΠΑΟΚ ξέραμε ότι θα συσπειρωθεί. Η ποιότητα του Ντικούδη φάνηκε, όποιον παίκτη και να βάλαμε πάνω του. Σήμερα ήμασταν καλοί στις λεπτομέρειες. Οπως για παράδειγμα σουτάραμε με 80% στις βολές, ενώ ο αντίπαλος 50%".

Στο τέλος των δηλώσεων του ο προπονητής του Ηλυσιακού τόνισε: "Για μία ακόμη φορά δείξαμε ότι δεν κοιτάμε τη διαφορά και παλεύουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο. Είναι μία εποχή δύσκολη εποχή και βασιζόμαστε στο κίνητρο των παικτών. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της ομάδας, η βοήθεια τους είναι πολύτιμη".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσιάκος είπε: "Μετα από τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε καλά αλλα δεν τα καταφέραμε, ήρθε η νίκη. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό το πρέπει μας βάρυνε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε καλά. Ο ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες προσπάθησε. Εμείς παλέψαμε και στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και φτάσαμε στη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα