Κατοστάρα του Παναθηναϊκού στον ΚΑΟΔ

Με κορυφαίο τον Ντέιβιντ Λόγκαν (21 πόντοι) και τους Καλάθη, Γιασικεβίτσιους να καλύπτουν το κενό του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Παναθηναϊκός έφτασε ξεκούραστα στη νίκη με 101-72 επί του ΚΑΟΔ, για τη 15η αγωνιστική της Α1. Οι πράσινοι, κουρασμένοι από το ταξίδι στο Μιλάνο, έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να κάμψουν την αντίσταση των δραμινών και με ξέσπασμα στο φινάλε έσπασαν το φράγμα των 100 πόντων.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης

ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε όσο δυνατά θα ήθελε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα το σκορ ήταν ισόπαλο 12-12. Με ένα μικρό ξέσπασμα και με τους Σμιθ, Τσαρτσαρή ιδιαίτερα κεφάτους οι πράσινοι ανέβασαν τη διαφορά στο +10 (27-17, 10`).

Στη δεύτερη περίοδο ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Ντέιβιντ Λόγκαν και με δικούς τους πόντους οι πράσινοι δεν δυσκολεύθηκαν να διατηρήσουν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων. Ωστόσο, ο ΚΑΟΔ δεν... φοβήθηκε το παιχνίδι και με κορυφαίο τον Χαραλαμπίδη κρατήθηκε κοντά στο σκορ (51-39, 20`).

Το.... σόου του Λόγκαν συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός έδειχνε κουρασμένος μετά το διπλό επί της Αρμάνι στο Μιλάνο. Ο ΚΑΟΔ εκμεταλλεύθηκε τη... χαλαρή εμφάνιση των παικτών του Ομπράντοβιτς και ένα λεπτό πριν από τέλος της τρίτης περιόδου έριξε τη διαφορά στους 9 (66-57).

Ενα 4-0 του Παναθηναϊκού, όμως, από Σάτο και Σμιθ, έκοψε τη φόρα των δραμινών (70-57, 30`).

Η πράσινη κυριαρχία συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο και μέσα σε τέσσερα λεπτά η διαφορά έφτασε στους +22 (85-63). Ο Παναθηναϊκός κατάφερε έτσι να διώξει το άγχος ενόψει των τελευταίων λεπτών της αναμέτρησης και με να φτάσει εύκολα στο τελικό 101-72.

Keywords
Τυχαία Θέματα