Με απουσίες, αλλά και πίστη στα Πηγάδια

Χωρίς κάποιο νέο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ξάνθη την Κυριακή (22/1 17:15GR). Τα προβλήματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σημαντικά, αφού οι Μιραλάς, Τζιμπούρ και Χολέμπας έχουν τεθεί νοκ άουτ, αλλά στο Λιμάνι επικρατεί πίστη πως η ομάδα μπορεί

να ανταπεξέλθει και να πάει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς. Στα θετικά για τον Βαλβέρδε η παρουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Μετά τις απουσίες των Μιραλάς και Χολέμπας, οριστικοποιήθηκε κι αυτή του Τζιμπούρ, που ούτως ή άλλως είχε μηδαμινές ελπίδες για να είναι έτοιμος. Ο αλγερινός δεν κατάφερε να γυμναστεί και περιορίστηκε σε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμανστήριο.

Το ίδιο έκανε και ο Μόνχε, που είναι επίσης νοκ άουτ, ενώ ο Χολέβας έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Θεραπεία έκανε και ο Κέβιν Μιραλάς, που έχει υποστεί θλάση και θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες τουλάχιστον.

Σε ότι αφορά τον τελευταίο του ιατρικού δελτίου, ο Φέισα συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.

Το ευχάριστο για τον Βαλβέρδε είναι πως ο Ιμπαγάσα προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αυξάνοντας τον βαθμό ετοιμότητάς του και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τζιμπούρ, Μόνχε, Χολέβας, Μιραλάς, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο (22/1)στις 10:30GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα