Σφακιανάκης: Μπορούμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ

18:51 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμα και τη νίκη μπορεί να πάρει ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Στέλιος Σφακιανάκης. Ο έμπειρος μέσος των Περιστεριωτών υποστήριξε επίσης πως η ομάδα του έχει την ικανότητα να διατηρηθεί στην πεντάδα του πρωταθλήματος μέχρι τέλους. Παράλληλα σχολίασε το κύπελλο, και την κληρωση με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

class="c5"> Για τη φετινή χρονιά: «Μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή. Όταν είσαι στην 5άδα είναι ευχάριστο. Αλλά το μέλημά μας είναι να διατηρηθούμε εκεί και στο τέλος να πετύχουμε κάτι καλό».

Για το αν ο στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπως δήλωσαν ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας: «Δεν ξέρω τι λέει ο προπονητής και ο πρόεδρος. Εμένα με ενδιαφέρει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε αυτοί που πρέπει. Να κερδίζουμε και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο μας. Είναι εφικτό να είμαστε στην πεντάδα, αλλά καλύτερα είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για τη διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων: «Και οι δύο θεσμοί μας ενδιαφέρουν πολύ. Με την περσινή μας πορεία που φτάσαμε στον τελικό, είναι κάτι που μας άρεσε και θέλουμε να το ξαναζήσουμε. Είναι διαδοχικά παιχνίδια και σίγουρα θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι, να πάρουμε την πρόκριση και στο πρωτάθλημα να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο τον Άρη: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι του πρωταθλήματος είμαστε ικανοποιημένοι. Αλλά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Το σημαντικό είναι να μην χάνεις όταν δεν παίζεις καλά. Το πετύχαμε αυτό το κομμάτι».

Για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Έχει δύσκολη έδρα, αλλά αυτό με ενδιαφέρει είναι να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι. Αν είμαστε έτοιμοι, τότε μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Είναι παιχνίδια που σε κάθε ποδοσφαιριστή αρέσει να παίζει. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία από τις δύο που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε κάθε έδρα. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να διατηρηθούμε εκεί που είμαστε τώρα».

Για το τι χρειάζεται η ομάδα του για να πάρει αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ: «Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην τακτική. Αυτό που πρέπει είναι να έχεις συγκέντρωση και στα 90 λεπτά του αγώνα, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά».

Για το αν περίμενε τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ο Παναθηναϊκός. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Ο Φερέιρα έδειξε ότι έκανε πολύ δουλειά. Μακάρι να συνεχιστεί έτσι και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του: «Εγώ πάντα δίνω αυτό που μπορώ στην ομάδα. Θέλω να

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > AEK365