Καραγεωργίου: Είχα χρόνια να δω τέτοιο ΠΑΟ

Το καπέλο στον Παναθηναϊκό έβγαλε ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος παραδέχθηκε την ανωτερότητα των πρασίνων τονίζοντας παράλληλα, πως είχει πολλά χρόνια να δει τέτοια εικόνα από το Τριφύλλι. Οσο για την ομάδα του, ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως "ήμασταν κάτι σαν ομάδα"! "Δίκαια νίκησε ο Παναθηναϊκός", τόνισε ο Νίκος Κατσικοκέρης.

"Νομίζω ότι αυτό που παρουσιάσαμε στο γήπεδο, μάλλον όπως παρουσιαστήκαμε, μου έδειχνε ότι είναι κάτι σαν ομάδα. Σαν κάποιοι να μαζευτήκαν και να έγιναν ομάδα. Εγώ αυτό αντιλήφθηκα. Ήρθε και η απόδοση του Παναθηναϊκού και μας αποτελείωσε. Δεν χωράει σε κριτική το ματς, διότι ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και εμείς δεν υπήρχαμε", είπε αρχικά ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ερωτηθείς για την αλλαγή του Μπούντιμιρ, απάντησε: "Ο Μπουντιμίρ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού".

Για τα... γαλλικά που αντάλλαξαν ουκ ολίγες φορές οι παίκτες του κατά τη διάρκεια του ματς: "Είπα ότι ήμασταν κάτι σαν ομάδα γιατί είχαμε διαξιφισμούς. Εμφανίσαμε την εικόνα και σαν απόδοση και σαν λειτουργία. Δεν το καταλαβαίνω. μέχρι τώρα κάναμε σοβαρή προσπάθεια, πήραμε αποτελέσματα ως το τέλος. Σήμερα δεν ξέρω".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού σχολίασε: "Ακόμα και αν είχαμε καλή απόδοση, με τέτοιο Παναθηναϊκό δεν είχαμε τύχη. Είχα χρόνια να δω τέτοιο Παναθηναϊκό".

Για τη σύγκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, όπως ο σημερινός Παναθηναϊκός. Αυτό το μειονέκτημα που δεν έχει φορ, αποδείχτηκε πλεονέκτημα, διότι οι παίκτες μου δεν ήξεραν ποιον να μαρκάρουν. Παρότι είδαμε βίντεο, δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Ίσως αυτό και η καλή κυκλοφορία να δωσει στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα να πάρει το πρωτάθλημα".

Την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού παραδέχθηκε και ο Νίκος Κατσικοκέρης, τονίζοντας: "Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε. Ο αντίπαλος έκανε πολλές ευκαιρίες και ενώ εμείς είχαμε τραυματισμούς και κάναμε αλλαγές. Όλα τα παιδιά κάναμε το καλύτερο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός όμως ήταν ανώτερος και το έδειξε αυτό με την δίκαιη νίκη που πήρε".

Keywords
Τυχαία Θέματα