Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας στο Περιστέρι και ξέσπασε ο Ντεμόλ

Ο Στεφάν Ντεμόλ ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την ήττα από τον Ατρόμητο και ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έπαιξαν οι Βάντερσον και Γεωργίου αλλά και το λόγο που άφησε εκτός αποστολής τον Ζαϊρί.

"Συγχαρητήρια στον κ. Δώνη για τη νίκη του Ατρομήτου. Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό ματς, αρκετά θεαματικό για τον κόσμο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος κυριάρχησε και ίσως από αυτήν την άποψη θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που το σκορ έμεινε στο 1-0. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αν και ξέραμε τον

τρόπο παιχνιδιού του Ατρομήτου, πολλά πράγματα δεν μας βγήκαν όπως τα σχεδιάσαμε. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους στο δεύτερο μέρος, όπου έπιασαν τα στάνταρντς της Σούπερ Λίγκας. Ίσως αν είχαμε λίγη τύχη θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Είναι ακόμα ο πρώτος μας χρόνος από την επιστροφή μας στη Σούπερ λίγκα και έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμη. Αυτό που κρατάμε έιναι η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ξεχνάμε και την κακή αμυντική μας λειτουργία στην αρχή".

Για το αμυντικογενές σχήμα με 8 παίκτες που δεν το έχει ξανακάνει ως τώρα: "Θεώρησα ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση του αγώνα".

Για τους λόγους που δεν χρησιμοποιήθηκαν παίκτες όπως οι Γεωργίου και Βάντερσον: "Με θεωρείτε ηλίθιο; Αν ήταν ο Βάντερσον και ο Γεωργίου έτοιμοι δεν θα ξεκινούσαν το παιχνίδι; Αυτή είναι η απάντηση μου".

Για την απουσία του Ζαϊρί από την αποστολή, τη στιγμή που δηλώνει ο ίδιος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Μαροκινό: "Εγώ και ο Ζαϊρί είμαστε οι μοναδικοί που δεν έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας. Οι υπόλοιποι δημιουργείτε κλίμα ότι κάτι υπάρχει ανάμεσά μας. Θα πρέπει να μας αφήσετε ήσυχους να δουλέψουμε".

Για το αν η ήττα οφείλεται στην απειρία, για το αν ο Βάντερσον είχε πρόβλημα με το μάτι και γιατί δεν έπαιξε ο Ντε Βινσέντι: "Οφείλεται και στην απειρία μας. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος παίζει επιθετικά. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το ματς, αλλά δεν μας βγήκε το ματς. Κάναμε πολλά ατομικά λάθη.

Οσον αφορά τον Βάντερσον έχει πρόβλημα με το μάτι του, και δεν μπορεί να παίξει παραπάνω από 45 λεπτά. Ο Ντε Βινσέντι δεν ξεκίνησε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος που ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά".

Για το αν αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας: "Εγώ έχω ευθύνη 100%".

Keywords
Τυχαία Θέματα