Καλύτερα... Conference League

Χαίρετε, κύριοι. Οσοι είστε καιρό στην παρέα μας, θα γνωρίζετε πως το βασικό κριτήριο που επιστρατεύω στην αξιολόγηση είναι οι αποδόσεις και το κατά πόσο συμφέρουσες είναι.

Δυστυχώς, οι τιμές που προσφέρει ο ΟΠΑΠ στο Champions league -γι' ακόμα μια φορά- με αποτρέπουν από το να ποντάρω. Προτιμώ να ψάξω μεγαλύτερες τιμές στην Conference...

Ξεκινώντας, λοιπόν, από το Champions League

και ξεκαθαρίζοντας ότι προσωπικά δεν θα παίξω ούτε μισό ευρώ, το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στο ματς του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ.

Με νίκη ο Ολυμπιακός -ό,τι κι αν γίνει στη Βεστφαλία- τουλάχιστον θα εξασφαλίσει την παρουσία του στους "32" του Europa. Στους "16" του Champions League θα προκριθεί εφόσον επιβεβαιωθούν οι "1" και στα δύο ματς.

Το κίνητρο της ελληνικής ομάδας είναι υψηλό, σε αντίθεση με την Αρσεναλ που ήρθε στην Αθήνα με πολλές αλλαγές, έχοντας ήδη εξασφαλισμένη πρόκριση από την 1η θέση. Υψηλό το κίνητρο, αλλά χαμηλή η απόδοση...

Δεν λέω πως δεν θα κερδίσει ο Ολυμπιακός, λέω πως παίζοντάς τον στο 1,85 (ακόμα και με τις δεδομένες αλλαγές της Αρσεναλ) είναι σαν να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Ενδεχομένως και για όσους "βλέπουν" τον '1" ως το επικρατέστερο σημείο, να έχει τύχη το Χ ημ. - 1 τελ.

Από 'κει και πέρα, θα πάω πάσο και στο 2αράκι του ΑΠΟΕΛ, για τον απλούστατο λόγο ότι και με "Χ" απέναντι στην αδιάφορη Σχατάρ, παίρνει την 1η θέση, εφόσον στο άλλο ματς η Πόρτο νικήσει τη Ζενίτ (λογικό, αλλά όχι δα και στο... 1,60).

Στα υπόλοιπα ματς, προσέξτε Μπάρτσα και Μίλαν, διότι θα παίξουν με πολλές αλλαγές, ενώ εξετάστε τις πιθανότητες επιβεβαίωσης του over στο Ντόρτμουν - Μαρσέιγ, καθώς για να έχει τύχη για πρόκριση η Ντόρτμουντ, πρέπει -εκτός από νίκη της Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη- να καλύψει και το σε βάρος της 0-3 του πρώτου αγώνα με τους γάλλους.

Στα... δικά μας, τώρα, η τετράδα που θα παίξω προέρχεται από την Αγγλία. Από την Conference έχω κυκλώσει τα "2" της Λούτον και της Κέμπριτζ και τον "1" της Ρέξαμ. Στο over 2,5 θα παίξω την Μπαρνέτ με την Μπρέντφορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα