Ιβκοβιτς: Καλό ομαδικό μπάσκετ

20:13 7/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Στις δύο σημαντικές εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Πανιώνιο και Καβάλα αναφέρθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς, μετά το άνετο διπλό των ερυθρόλευκων στο κλειστό της Καλαμίτσας.

"Κερδίσαμε δίκαια αυτό το παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό ότι τέσσερις μέρες μετά τις γιορτές έχουμε πετύχει δυο σημαντικές εκτός έδρας νίκες. Η

Καβάλα παίζει σύγχρονο μπάσκετ και ο πρώτος μας στόχος ήταν να σταματήσουμε τα γκαρντ τους.

"Σε ένα βαθμό το καταφέραμε στην άμυνα. Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν άστοχοι και χάσαμε ριμπάουντ. Είναι σημαντικό ότι η σχέση ασίστ λαθών είχε θετικό πρόσημο για μας. Δείχνει ότι ήμασταν σοβαροί και κυρίως τα νέα παιδιά. Παρά τους πολλούς τραυματίες, παίξαμε καλό ομαδικό μπάσκετ", ανέφερε ο σέρβος τεχνικός.

Ο Κώστας Σλούκας είπε: "Ήμασταν συγκεντρωμένοι και πολύ καλοί στην άμυνα. Η ήττα του Παναθηναϊκού εδώ μέσα μας έκανε να έχουμε μεγαλύτερη προσοχή και δε χάσαμε σε κανένα σημείο τον έλεγχο του παιχνιδιού".

Ο Κέιλιν Λούκας τόνισε: "Νομίζω ότι ήταν σκληρό παιχνίδι και οι δυο ομάδες για 40 λεπτά. Το κλειδί ήταν ότι σταματήσαμε το τρανζίσιον παιχνίδι της Καβάλας. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και το μόνο προβλημα που είχαμε ήταν τα ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το διορθώσαμε κι αυτό. Αυτό σημαίνει ομάδα, να παίζεις σωστά παρά τα προβλήματα και τις απουσίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα