Η εκδοχή του Κόκε

Ευθύς εξαρχής έγινε σαφές ότι η υπόθεση επιστροφής του Σέρχιο Κόκε δεν ήταν απλή. Γι' αυτό το Sport.gr ανέφερε συνεχώς πως "πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση". Πέρα από τη μεγάλη επιθυμία για συνεργασία, στη μέση υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει το ποσό των 600.000 ευρώ που οφείλει ο παίκτης στη ΠΑΕ Αρης. Ο ισπανός - μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook - έδωσε τη δική

του εκδοχή, όπου εμμέσως πλην σαφώς τονίζει ότι κακώς ο Αρης έχει αυτή την απαίτηση.

"Θέλω να αναφέρω τη δική μου εκδοχή, γιατί θεωρώ ότι δεν μου αξίζουν όλα όσα έχουν ειπωθεί. Θέλω να πω την αλήθεια. Εκανα μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψω στον Αρη και λέγεται ότι του οφείλω 600.000 ευρώ. Οταν, στις 15 Απριλίου, ο Κόκε άφησε τον Αρη και πήγε στο Χιούστον, δεν υπήρχαν ανταλλάγματα για τον Αρη. Προσωπικά, ήθελα να βοηθήσω τον σύλλογο προσφέροντας 600.000 ευρώ (σ. σ. πρόκειται για εξαγορά συμβολαίου), εφόσον με πλήρωνε το Χιούστον.

Εκεί έναν όμως για έναν μήνα, οπότε. Πώς θα πλήρωνα εγώ τα 600.000 ευρώ, αφού δεν τα εισέπραξα; Αυτή είναι η αλήθεια, όπως επίσης είναι αλήθεια ότι από το σύνολο των 800.000 ευρώ του συμβολαίου μου εκείνης της χρονιάς, εισέπραξα μόνο τα 200.000 ευρώ. Όπως είναι αλήθεια ότι δεν διεκδίκησα τίποτα από το υπόλοιπο του συμβολαίου μου", αναφέρει ο Κόκε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα 600.000 ευρώ είναι η αιτία της μη επιστροφής του Κόκε, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία. Ο Αρης δεν θέλησε να βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης αυτά τα 600.000 ευρώ. Ο Κόκε έπραξε το αντίθετο και από τη στιγμή που διαπιστώθηκε τεράστια οικονομική διαφορά, το θέμα έληξε. Οριστικά ή προσωρινά, θα δείξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα