Βιντεοσκόπησαν τον άγριο ξυλοδαρμό ανηλίκου(VIDEO)

19:26 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο εδώ και δυο μέρες και απεικονίζει τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ανήλικου Ασιάτη από μια συμμορία επτά παιδιών σε ένα σοκάκι του Σικάγο.

Το βίντεο τράβηξε μια 15χρονη φίλη των παιδιών της συμμορίας, η οποία όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να βοήθησει το θύμα, αλλά ήταν αυτή που τον παρέσυρε στο σοκάκι πίσω από το σχολείο. Μάλιστα, στη συνέχεια ανέβασε με... υπερηφάνια το βίντεο στο διαδίκτυο!

Για πάβω από 2 λεπτά η συμμορία χτυπούσε άγρια το αβοήθητο

αγόρι, ενώ του έκλεψε 180 ευρώ και του έβγαλε τα αθλητικά του παπούτσια. Τελικά, ο νεαρός Ασιάτης κατάφερε να φύγει τρέχοντας, ξυπόλητος μέσα στο χιόνι.

Αμέσως μετά την ανάρτησ του βίντεο, η αστυνομία συνέλαβε τον 17χρονο Ρέιμοντ Παλομίνο, ο οποίος θα δικαστεί ως ενήλικας για κλοπή και για βιαιοπραγία. Μάλιστα, τον 17χρομνο παρέδωσε στην αστυνομία ο πατέρας του. Επίσης, συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι της συμμορίας, τρεις 16χρονοι, τρεις 15χρονοι και το κορίτσι που βιντεοσκόπησε την επίθεση, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα