Γκουαρντιόλα: Αν παίξουμε όπως το 2009, θα χάσουμε!

Βελτιωμένη σε σχέση με τον τελικό της Ρώμης του 2009 θα πρέπει να εμφανιστεί η Μπαρτσελόνα, αν θέλει να νικήσει, όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο (28/05, 21:45GR). "Αν παίξουμε όπως στον τελικό της Ρώμης, δεν θα κερδίσουμε. Κοιτάζοντας πίσω διαπιστώνω ότι παίξαμε χειρότερα από ό,τι νόμιζα. Κάποια πράγματα πρέπει
να αλλάξουν. Ας δούμε αν μπορούμε να το κάνουμε καλά αυτό", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των καταλανών και πρόσθεσε:"Κάθε φορά προσεγγίζουμε ένα τέτοιο παιχνίδι είμαστε αρκετά νευρικοί. Τώρα δουλεύουμε στο Λονδίνο πολύ ήρεμα και προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Νιώθω πολύ ωραία.Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, και θα κάνουμε όσα γνωρίζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αύριο έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο ποιοι είμαστε. Εχω καλό προαίσθημα".Στη συνέχεια ο Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον: "Την τελευταία δεκαετία έχει κάνει θαυμάσια δουλειά. Είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο ομάδες θέλουν να νικήσουν".Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα χαρακτήρισε έκπληξη τον Χαβιέ Ερνάντες: "Είναι μια μεγάλη έκπληξη. Είναι εκπληκτικός στο να παίζει στο κενό χώρο, αλλά και με τη μπάλα στα πόδια του είναι πολύ γρήγορος. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε μια θαυμάσια μεταγραφή"."Ηρθαμε για τη νίκη"
Σύνθημα νίκης έδωσε από την πλευρά του ο Βίκτορ Βαλντές, που μαζί με τον Κάρλες Πουγιόλ, εκπροσώπησαν τους παίκτες της Πρωταθλήτριας Ισπανίας."Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν, και ειδικά όταν κοντράρονται δύο τόσο καλές ομάδες. Εμείς ήρθαμε εδώ με σκέψη νικητή, ήρθαμε για να νικήσουμε. Και οι δύο ομάδες έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ.Πιστεύω όμως ότι θα αντιμετωπίσουμε μια Γιουνάιτεντ, περισσότερο επιθετική σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια που έχουμε δει. Είναι μια ομάδα με παίκτες που έχουν μεγάλη ποιότητα. Περιμένω έναν πολύ δυνατό τελικό", τόνισε ο γκολκίπερ των μπλαουγκράνα.Ανάλογες και οι δηλώσεις του Πουγιόλ: "Αισθάνομαι υπέροχα. Εάν ο προπονητής μου το κρίνει, εγώ μπορώ να παίξω. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ο Μέσι περιμένει πως και πως το παιχνίδι όπως και όλοι οι άλλοι συμπαίκτες μου".
Keywords
Τυχαία Θέματα