Ξεχώρισε ο... Τζεβελέκης στο τρίτο ημίχρονο

Το χαμηλό επίπεδο ανταγωνισμού προφανώς και δεν βοήθησε να παρακολουθήσουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου, οι περίπου 1500 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Αλεξάνδρειο. Εξ' αυτών, περίπου 60-70 ήταν του Ηλυσιακού και η συνύπαρξη οπαδών των δύο ομάδων ήταν από τα στοιχεία που ξεχώρισαν. Η απόδοση του Σέρχιο Κερούς ήταν ένα δεύτερο, ενώ οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη, το τρίτο.

Ξεκινώντας από το αγωνιστικό, τον Κερούς δηλαδή, ουδεμία σχέση έχει με τον παίκτη που βλέπαμε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Βαγγέλης

Αλεξανδρής ήταν προβληματισμένος και σκεφτόταν το ενδεχόμενο αλλαγής του, αφού ο ίδιος ο Αμερικανός (με γερμανικό διαβατήριο) είχε δυσκολία προσαρμογής.

"Θέλω να χρησιμοποιείς το μυαλό σου και μετά τις ικανότητές σου", ήταν η οδηγία που του έδινε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Κοντά στον Αμερικανό βρέθηκαν οι συμπαίκτες του, προσφέροντάς του βοήθειες ώστε να αντιληφθεί ζητήματα τακτικής. Και... μεταλλάχθηκε. Όχι τόσο για τους 16 πόντους που πέτυχε απέναντι στον Ηλυσιακό, όσο για το γεγονός ότι πλέον λειτουργεί μέσα από σύστημα.

"Εχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή που ήταν υπομονετικός μαζί μου και μου έδειξε εμπιστοσύνη. Εχω όμως κι έναν καλό αρχηγό, γιατί με βοήθησε πολύ ο Ταπούτος, καθίσαμε και κάναμε σουτάκια πολλές ώρες μαζί", είπε μετά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Και είναι αλήθεια ότι η αποτελεσματικότητά του στα σουτ εντός παιδειάς έχει βελτιωθεί.

Το συγκεκριμένο στοιχείο προκάλεσε ασφαλώς επιπλέον προβλήματα στον προπονητή του Ηλυσιακού, Κώστα Φλεβαράκη, που παραδέχθηκε ότι "ο Αρης είναι σε ανοδική πορεία και το επιβεβαίωσε με την εμφάνισή του. Από το ξεκίνημα του αγώνα πήρε μια διαφορά κι εμείς δεν καταφέραμε να την ανατρέψουμε".

Στις κερκίδες του Αλεξανδρείου δεν βρέθηκαν περισσότεροι από τρεις μέτοχοι της ΚΑΕ. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Γιάννης Δαμιανίδης, ήταν εκεί, ο Θανάσης Τζεβελέκης επίσης, όπως και ο Αλέξης Αντωνιάδης που είναι μέλος της Γένεσις, της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΚΑΕ. Οι υπόλοιποι απουσίαζαν, κρίνοντας όμως από τις δηλώσεις του Τζεβελέκη, σύντομα θα υποχρεωθούν να παρουσιαστούν. Και ως πιστοί στρατιώτες του Αρη (. όπως έχουν δηλώσει) θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις.

"Στηρίζω τη διοίκηση Δαμιανίδη, πρέπει να προστατεύσουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι να τον πετάξουμε. Είμαι ξεκάθαρος και σας λέω ότι ουδείς από τους μετόχους θέλει διοίκηση Πρωτοδικείου", είπε ο Τζεβελέκης αλλά άφησε το παράθυρο ανοιχτό.

"Η πρόταση για Πρωτοδικείο είχε ασάφειες. Δεν ξέραμε ποιοι είναι, ποιος θα είναι ο πρόεδρος και δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε έτσι, γιατί μετά εγώ θα λογοδοτούσα. Ας έρθουν οι άνθρωποι που θέλουν να δημιουργηθεί διοίκηση Πρωτοδικείου, να καλύψουν τις ασάφειες, αν θέλουν πραγματικά την ομάδα. Εγώ όμως είμαι μόνο το 20% της εταιρίας, υπάρχει και η Γένεσις που είναι ο μεγαλομέτοχος. Θα μιλήσω με τα μέλη της Γένεσις για να πάρουμε αποφάσεις. Εμείς οι μέτοχοι πρέπει να αποφασίσουμε και να δούμε, τι επιλογές έχουμε. Η Λέσχη δεν μπορεί να εμπλακεί,

Keywords
Τυχαία Θέματα