Πρώτο διπλό του Εργοτέλη στην Λιβαδειά. Φωνάζουν οι Βοιωτοί για την διαιτησία.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για φέτος, αλλά και γενικότερα στην Λιβαδειά (μέχρι το αποψινό ματς μετρούσε 2 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 5 παιχνίδια) πέτυχε ο Εργοτέλης που επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού σε έναν... περίεργο αγώνα, που διακόπηκε δύο φορές, λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος, με έναν... δαιμονισμένο αέρα να μην αφήνει να παιχτεί ποδόσφαιρο, αλλά και τον διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη να ντύνεται αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς οι γηπεδούχοι δικαιούνται να φωνάζουν για

μία λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ σε γκολ του Κουτσόπουλου και σε μη υπόδειξη πέναλτι του Γιαλούση πάνω στον Κοιλιάρα, που μετατράπηκε σε... θέατρο του επιθετικού του Λεβαδειακού. Φαίνεται πως οι "φωνές" των Κρητικών για προηγούμενες αδικίες εις βάρος τους, τούτη τη φορά έπιασαν τόπο...

Ο Λεβαδειακός με 8 νέα πρόσωπα στην σύνθεσή του, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό, επέστρεψαν δηλαδή οι βασικοί του, υποδέχθηκε τον Εργοτέλη, ο οποίος και αυτός έπαιξε με 4 αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Δράμας, με κυριότερη την αλλαγή στη θέση του γκολκίπερ, με τον Πίρσμαν να αντικαθιστά τον Καβουσάκη.

Οι Κρητικοί βρέθηκαν να προηγούνται από το... πουθενά, χάρη στην... τσουρουκιά-διώξιμο του Λισγάρα, που κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του, ολοκληρώνοντας με τον... καλύτερο τρόπο (για τον Εργοτέλη βέβαια...) την όμορφη ενέργεια του νεαρού Τζανακάκη από τα δεξιά, ο οποίος απέφυγε με ωραίο τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο και έβγαλε τη σέντρα, με τον αμυντικό του Λεβαδειακού, να την στέλνει άθελά του προφανώς με το... καλάμι στην εστία του εμβρόντητου Κυριακίδη!

Οι Βοιωτοί παρά την ψυχρολουσία, αλλά και τον αντίθετο άνεμο που είχαν στο πρώτο μέρος, πήραν τα ηνία του αγώνα και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με τους Μελισσά (17'), Μουλόπουλο (18'), Βασιλείου (20', 27'), Ζησόπουλο (28'), την ώρα που οι Κρητικοί κοιτούσαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ, κάτι που κατάφεραν πηγαίνοντας προηγούμενοι στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Λεβαδειακός σκόραρε με τον Κουτσόπουλο, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη και πλάσαρε τον Πίρσμαν, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε, αφού ο επόπτης σήκωσε -αναίτια, όπως φάνηκε στο ριπλέι- την σημαία του, γεγονός που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες στους γηπεδούχους. Στο 53', έγινε το πρώτο σουτ (εντός εστίας) από πλευράς Εργοτέλη από τον Τζούνιορ, όμως ο Κυριακίδης έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπόκαρε τη μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα (55') έπεσαν τα φώτα στην κυριολεξία! Σύμφωνα με την επίσημη δικαιολογία της ΠΑΕ Λεβαδειακός, το δίκτυο της πόλης φταίει για την πτώση της τάσης του ρεύματος. Τα φώτα επανήλθαν μετά από 20 λεπτά, το παιχνίδι ξεκίνησε, αλλά μετά από λίγα λεπτά... ξαναέπεσαν! Εκ νέου διακοπή με το παιχνίδι να ξεκινάει ξανά μετά από -συνολικά- 35 λεπτά!

Ο Εργοτέλης απείλησε πρώτος μετά την επανέναρξη του αγώνα με τον Κατσικοκέρη να βρίσκεται σε θέση βολής και τον Κυριακίδη να αποκρούει σε κ

Keywords
Τυχαία Θέματα