Ετοιμος ο Αρίας, χωρίς πρόβλημα οι διεθνείς

Ο Ντιέγκο Αρίας μπήκε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Λάσλο Μπόλονι. Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψαν και οι διεθνείς και πλέον ο ρουμάνος προπονητής μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας, κυρίως όμως να κάνει το πρόγραμμά του για μια σειρά δύσκολων αγώνων που ακολουθεί.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα παραμένει εξάλλου βαρύ για τον Δικέφαλο δεδομένων

των υποχρεώσεων τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Ο ρουμάνος προπονητής έχει αποδείξει ότι πριν από μια σειρά αγώνων, κάνει τα πλάνα του με τρόπο ώστε σε κάθε παιχνίδι να έχει όσο το δυνατόν πιο φρέσκους παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι θα σκιαγραφήσει τους αντιπάλους που ακολουθούν για να ξέρει τι χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι η ομάδα του, στη συνέχεια θα συζητήσει με τον κάθε παίκτη και αναλόγως θα αποφασίσει για το πού θα αγωνιστεί ο καθένας.

Αρίας: Είμαι έτοιμος
Το ευχάριστο για τον Μπόλονι είναι ότι όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν δίχως προβλήματα τραυματισμών, καθώς επίσης και πως ο Ντιέγκο Αρίας είναι πλέον διαθέσιμος. Ο κολομβιανός μέσος μιλώντας μάλιστα στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport 103fm είπε πως "πλέον έχω επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς και είναι έτοιμος. Στο διάστημα της διακοπής ως ομάδα δουλέψαμε πάνω σε τομείς όπου ήταν φανερό πως χρειαζόμασταν βελτίωση. Μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος είναι περίπλοκο, αλλά για μας υπάρχει μόνο η νίκη".

Ενημέρωσε Μπόλονι ο Κωνσταντινίδης
Στο μεταξύ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης ενημέρωσε τον Λάσλο Μπόλονι σχετικά με τους νεαρούς παίκτες που παρακολούθησε στο διάστημα της παραμονής του στην Αγκόλα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη χώρα της Αφρικής μετά από εισήγηση του Μπόλονι ο οποίος διατηρεί επαφές με ανθρώπους του ποδοσφαίρου της Αγκόλα οι οποίοι τον ενημερώνουν σχετικά με τους νεαρούς παίκτες που έχουν τις δυνατότητες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και δεν αποκλείεται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην απόκτηση 1-2 παικτών που θεωρούνται ελπιδοφόροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα