Συναγερμός ενόψει Ντόρτμουντ

Ευρεία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που θα ληφθούν στο παιχνίδι του Champions League μεταξύ Ολυμπιακού και Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Καραϊσκάκη έλαβε χώρα την Τετάρτη (12/10) με τις εμπλεκόμενες πλευρές να διαβεβαιώνουν πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε το παιχνίδι να είναι γιορτή και να μην συμβεί το παραμικρό.

Ο Ολυμπιακός

βρίσκεται στο μάτι της UEFA μετά τα όσα έχουν συμβεί στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και στο Λιμάνι δίνουν μεγάλη σημασία στην εικόνα του Καραϊσκάκη στις αναμετρήσεις του Champions League.

Με δεδομένη και την δυναμική παρουσία οπαδών της Μπορούσια στο φαληρικό γήπεδο, το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) διεξήχθη ευρεία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Εκεί συμμετείχαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός (Γιάννης Μώραλης, Γιάννης Τσιρώνης,Κώστας Βερνίκος), ο εκπρόσωπος του Καραϊσκάκη (Γιώργος Χατζημανώλης), η Αστυνομία και η ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) και αποφασίστηκε ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον καθοριστικό αγώνα των ερυθρολεύκων.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους οργανωμένους οπαδούς, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες επαφές, θέλοντας να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή στάση των φιλάθλων στο γήπεδο και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό.

Για την ώρα πάντως δεν έχει γνωστοποιηθεί ο αριθμός των γερμανών που θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη, κάτι που θα γίνει την Παρασκευή (14/10) όταν και η Μπορούσια θα ενημερώσει την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Οι γερμανοί δικαιούνται 1800 εισιτήρια(1600+200 ειδικές θέσεις VIP κοκ) και για την ώρα η διοίκηση της Ντόρτμουντ έχει διαθέσει 1030 εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα