Ανακοίνωσε Εντουαρντς το Περιστέρι

Παίκτης του Περιστερίου θα είναι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αμερικανός, Γκέιβιν Έντουαρντς, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Περιστέρι: "Η ΚΑΕ Περιστέρι

ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού μπασκετμπολίστα Γκέιβιν Εντουαρντς (Gavin Edwards) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου και αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Φάκελος Γκέιβιν Εντουαρντς

Ο Γκέιβιν Εντουαρντς γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1988 στην πόλη Γκίλμπερτ της Πολιτείας της Αριζόνα. Προέρχεται από αθλητική οικογένεια καθώς ο πατέρας του Ερλ Εντουαρντς έπαιξε για 11 σεζόν, από το 1969 έως το 1979 στο επαγγελματικό πρωτάθλημα φούτμπολ (NFL) των ΗΠΑ φορώντας τις φανέλες τεσσάρων διαφορετικών ομάδων (Σαν Φρανσίσκο, Μπάφαλο, Κλίβελαντ και Γκριν Μπέι).

Πήγε γυμνάσιο στο Μεσκουίτ όπου την τελευταία χρονιά έσπασε το ρεκόρ γυμνασίου στις τάπες και έγινε ο πρώτος με περισσότερες από 100 σε μία σεζόν. Οδήγησε το γυμνάσιο σε ρεκόρ 20-6 έχοντας 17,5 πόντους 8,5 ριμπάουντ και 3,3 τάπες ανά αγώνα και αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην περιφέρεια Φιέστα.

Το 2006 εντάχθηκε στο πρόγραμμα του διάσημου Πανεπιστημίου Κοντέκτικατ από το οποίο αποφοίτησε το 2010. Τις τρεις πρώτες χρονιές είχε σχετικά μικρή συμμετοχή και προσφορά αλλά την τελευταία σεζόν 2009-10 εκτίναξε τους μέσους όρους του. Από τους 3,8πόντους βρέθηκε στους 10,6 και από τα 3 ριμπάουντ μέσο όρο στα 6,5 όντας βασικός και αναντικατάστατος στους
Keywords
Τυχαία Θέματα