Γόντικας: Εξαιρετική δουλειά ο Φερέιρα

Για την εξαιρετική δουλειά του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που έχει σαν αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα με διαφορά 5 πόντων από τον δεύτερο Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γόντικας. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού

μίλησε για την κατάσταση της ομάδας στα οικονομικά, ενώ αποκάλυψε πως εκτός από τον Ανδρέα Βγενόπουλο είχε επαφές και με άλλους μετόχους των πρασίνων.

Αναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Γόντικας στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή:

Β«Κοιτάμε να νικάμε κάθε παιχνίδι. Δώσαμε πολλά ματς μέσα στον Ιανουάριο και αυτό τελειώνει με τη Δόξα. Πρέπει να πάρουμε και αυτόν τον αγώνα. Το νούμερο 1 είναι η ομοιογένεια και το γεγονός πως έχουμε δεμένο σύνολο. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στο στήσιμο του προπονητή και η τεχνική ηγεσία παίρνει ένα βαθμό πολύ κοντά στο άριστα για αυτό που έχει πετύχειΒ».

Για τον Φερέιρα:

Β«Δεν μπορώ να πω πως δεν νοιώθω δικαιωμένος. Ο Φερέιρα δεν κρίνεται μόνο από το αποτέλεσμα. Η σημερινή τεχνική ηγεσία και έχει στήσει σωστά την ομάδα και έχει κερδίσει με τη διαχείρισή της τους παίκτες. Παράδειγμα ο Καρνέζης ή και οι δύο παίκτες που πέρυσι δεν ήταν οι ίδιο. Ο Κλέιτον και ο Σιμάο, που ο δεύτερος νομίζω κάνει την καλύτερη χρονιά του. Η διαχείριση των νεαρών, όπως ο Μαυρίας και ο Καπίνο που φαίνεται πως θα έχει αξιοζήλευτη πορεία. Όλα αυτά τα στοιχεία μας κάνουν να λέμε πως πήραμε μια σωστή απόφαση να κρατήσουμε τον Φερέιρα. Το να απομακρυνθεί το καλοκαίρι όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, δεν ήταν μόνο θέμα χρημάτων.

Όταν έχεις κάποιος σου δείχνει τη δουλειά του με αυτούς τους τρόπους, προσπαθείς να τον αξιοποιήσεις. Αυτό δεν είναι μόνο η προετοιμασία και το κοουτσάρισμα. Είναι να βρει παίκτες, να τους αξιοποιήσει –ιδίως τους Έλληνες- και πολλά άλλα πράγματα. Ο κ. Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Στην προετοιμασία μας είχε πει πως θα έπρεπε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα, όμως έτσι όπως ήταν η κατάσταση αν δεν υπήρχαν αποδεσμεύσεις δεν μπορούσαμε να κάνουμε άλλες κινήσειςΒ».

Τι μήνυμα θα ήθελε να στείλει στον κόσμο:

Β«Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως κάθε ένα από τα επόμενα ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι δυνατό να χάνουμε το πρώτο ημίχρονο και να αγχωνόμαστε στο δεύτερο. Δεν υπάρχει ούτε ένα εύκολο ματς και θα είναι μια δύσκολη διαδρομή μέχρι τέλουςΒ».

Για τη στάση των ποδοσφαιριστών:

Β«Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από τη συνεργασία και την ανοχή των παικτών. Υπήρχε ωριμότητα και σε αυτές τις περιπτώσεις η επιτυχία αγιοποιεί τα πάντα. Εάν δεν πηγαίναμε καλά, θα είχαμε προβλήματα και στην ομάδα. Είναι προς τιμήν των παιδιών τα υψηλά συμβόλαιο που ζήτησαν να πληρώνονται πρώτα οι παίκτες με τα χαμηλότεραΒ».

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά:

Β«Υπάρχουν αρκετά σοβαρές και προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον, αυτή η ιστoρία θα

Keywords
Τυχαία Θέματα