Εκτός Χιλής 5 παίκτες λόγω... ευθυμίας

Σάλος έχει προκληθεί στη Χιλή καθώς πέντε μέλη της εθνικής ομάδας υπέπεσαν σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα και εκδιώχθηκαν από την αποστολή, λίγα 24ωρα πριν τις αναμέτρήσης με την Ουρουγουάη και την Παραγουάη για τους προκριματικούς του Μουντιάλ 2014. Μέχρι τώρα το όνομα του Πάμπλο Κοντρέρας δεν είναι μεταξύ των πέντε, από τους οποίους έγιναν γνωστοί οι δύο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κλαούντιο Μπόργκι, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία κατονόμασε τους παίκτες οι οποίοι επέστρεψαν αργοπορημένα και σε κατάσταση... ευθυμίας στο ξενοδοχείο της αποστολής.

Ανάμεσά τους βρίσκονται

κάποιοι εκ των κορυφαίων Χιλιανών ποδοσφαιριστών, όπως ο Αρτούρο Βιντάλ της Γιουβέντους και ο Ζαν Μποσζούρ της Μπέρμιγχαμ. Το συμβάν διαδραματίστηκε χθες (8/11).

Ο Μπόργκι είχε δώσει άδεια από το μεσημέρι έως τις δέκα το βράδυ στους παίκτες, όμως όπως αποκάλυψε ο Αργεντινός προπονητής "... πέντε από αυτούς έφτασαν στο ξενοδοχείο με 45 λεπτά καθυστέρηση και σε κατάσταση που δεν αρμόζει σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ετσι, πήρα την απόφαση να τους διώξω από την ομάδα"
.

Keywords
Τυχαία Θέματα