«Πάνω απ’ όλα η ομάδα»

19:25 9/11/2011 - Πηγή: AEK365

Να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της θέλει στο φιλικό της Παρασκευής με τη Ρωσία η Εθνική, όπως τόνισε ο Γιώργος Σαμαράς.

«Είναι ένα σημαντικό τεστ για μας απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Αντιμετωπίζουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Σκοπός είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι

μας. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα κι όχι τα πρόσωπα. Είμαστε ένα δεμένο σύνολο», δήλωσε ο επιθετικός της Σέλτικ στην απογευματινή προπόνηση.

Ο Σαμαράς μίλησε και για την οικονομική κρίση και τις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας: «Παρακολουθώ τις εξελίξεις από τη Σκωτία. Συνεχώς κι εκεί αναφέρονται στην Ελλάδα, όπως και σε όλη την Ευρώπη. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο, όπως και την οικογένειά μου. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να μπουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο».

Τα πλάνα του Σάντος

Το σχήμα που χρησιμοποίησεκαι στην πρωινή προπόνηση (4-3-3), δοκίμασε και το απόγευμα ο Φερνάντο Σάντος. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός έβαλε τους: Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά τον Τοροσίδη, αριστερά τον Χολέμπα ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Παπασταθόπουλος και Α. Παπαδόπουλος. Στα χαφ ξεκίνησε τους Κατσουράνη, Φωτάκη και Καραγκούνη. Στην επίθεση αριστερά ήταν ο Σαμαράς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Γκέκας.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε διάρκεια μιάμιση ώρας και περιείχε ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.

Για την Πέμπτη έχει οριστεί μία προπόνηση (16:30) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα