Αρίας: Θα δουλέψω να καθιερωθώ στην Εθνική

Ευτυχισμένος για την πρώτη του κλήση στην Εθνική Κολομβίας δήλωσε ο Ντιέγκο Αρίας στον Τύπο της πατρίδας του. Ο μέσος του ΠΑΟΚ ζει το δικό του όνειρο, όπως συμβαίνει και με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Εθνική Πορτογαλίας, και όπως ήταν φυσικό, τράβηξε τα βλέμματα των ΜΜΕ στην προπόνηση της Κολομβίας.

Η ιστοσελίδα "caracoltelevision.tv" δημοσιεύει VIDEO με τον Αρίας

εν δράσει από την προπόνηση της Εθνικής Κολομβίας, ενώ ήταν αυτός που αντιπροσώπευσε τους συμπαίκτες του και μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Αρίας:"Είμαι πολύ χαρούμενος που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα της χώρας μου. Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ στην Εθνική ομάδα".

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Αρίας επανέλαβε πολλές φορές ότι είναι χαρούμενος για την κλήση και δείχνει ότι είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Τέλος, αναφέρει: "Θέλω να είναι πάντα σημαντικός για την πατρίδα μου και την Εθνική ομάδα και όποτε μου ζητείται να μπορώ να βοηθάω". Να σημειωθεί ότι τα ΜΜΕ της Κολομβίας τον αποκαλούν "Έλληνα", λόγω του ότι αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα