Εκλεισε Πίνα η ΑΕΛ, προπονήθηκε ο Ψωμάς, τελειώνει και του Καούνου

17:31 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Μετά τον Λιονέλ Πότσι και τον Μπλέντι Μούτσα η ΑΕΛ έκλεισε τον Χόρχε Πίνα και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα τελειώσει και τις μεταγραφές των Βαγγέλη Καούνου και Μανώλη Ψωμά. Μάλιστα, ο τελευταίος προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (5/1) στα Δένδρα!

Ακόμη μια μεταγραφή είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ΑΕΛ και μάλιστα ξένου ποδοσφαιριστή. Η λαρισινή ΠΑΕ έχει έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό, Χόρχε Πίνα Ρόλνταν,

ο οποίος αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (5/1) στη θεσσαλική πρωτεύουσα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο με τους βυσσινί,

Ο Πίνα τον Δεκέμβρη είχε δοκιμαστεί και είχε συμφωνήσει με τον Πανιώνιο, χωρίς ωστόσο το θέμα του να προχωρήσει. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες της Ισπανίας όπως: Μάλαγα, Σαλαμάνκα, Σπόρτινγκ Χιχόν, Λεβάντε και Αλμπαθέτε. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Ανδόρα (10 συμμετοχές).

Εξάλλου, το νέο πρόσωπο που έκανε την εμφάνισή του στα Δένδρα ήταν ο Μανώλης Ψωμάς. Ο έμπειρος αμυντικός προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα βυσσινί, αλλά δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στο ματς με τον Διαγόρα καθώς έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Μάϊο.

Σε ό,τι αφορά τον Βαγγέλη Καούνο, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και αναμένεται να περάσει ο έμπειρος επιθετικός με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ.

Στη σημερινή προπόνηση που έγινε το πρωί στα Δένδρα το κλίμα ήταν ανάμεικτο. Από τη μία ικανοποίηση για τη νίκη και την εμφάνιση στα Γιαννιτσά και από την άλλη συναισθηματική φόρτιση από πλευράς των παικτών για την ανακοινωθείσα πλέον φυγή του Κόουλμαν από την ομάδα, μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα με τον Διαγόρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα