Μανωλάς: Περιμένω τα διοικητικά για να αποφασίσω

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Κώστα Μανωλά, από τη στιγμή που ο νεαρός αμυντικός ναι μεν έχει συμφωνήσει για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, αλλά ακόμη δεν έχει υπογράψει. Ωστόσο, ο παίκτης ξεκαθάρισε πως δεν τον έχει πλησιάσει άλλη ομάδα και επισήμανε πως θα περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις στην ΑΕΚ προκειμένου να κρίνει και να αποφασίσει για το μέλλον του.

"Δεν με έχει πλησιάσει κανείς. Περιμένω

να δω τι θα γίνει. Περιμένουμε την ΑΕΚ. Να δούμε τι θα γίνει με τα διοικητικά και στη συνέχεια θα κρίνω κι εγώ", είπε χαρακτηριστικά στη Nova ο Μανωλάς, ο οποίος με την ατάκα: "Δεν θέλω προσωπικά να μιλήσω γι' αυτό το ζήτημα. Κοιτάω να δουλεύω στο γήπεδο", αρνήθηκε να τοποθετηθεί μετά τις χθεσινές εξελίξεις στο θέμα των οικονομικών.

Αναφορικά με το ματς κόντρα στην Κέρκυρα, είπε: "Κάθε ματς για μας θα είναι από εδώ και πέρα ένα ντέρμπι. Μπαίνουμε με σκοπό να κερδίσουμε. Η Κέρκυρα είδαμε ότι πήρε ισοπαλία στη Τούμπα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να πετύχουμε πρώτοι γκολ ώστε να ανοίξει το παιχνίδι".

Οσο για το αν αγχώνει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του το γεγονός ότι η ΑΕΚ πρέπει να κάνει ένα σερί νικών, ο Μανωλάς ξεκαθάρισε: "Καθόλου δεν μας αγχώνει. Μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι σε όλους τους παίκτες ανεβαίνει η ψυχολογία κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο".

Θέση πήρε και στις πολλές απουσίες που έχει η ΑΕΚ: "Νομίζω ότι δεν φανούν οι απουσίες. Όταν λέγεσαι ΑΕΚ πρέπει να υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ για να τους αντικαταστήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα