Διαψεύδουν Κάρολ και ΟΦΗ για Ολυμπιακό

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο 24ωρο συντηρείται ψηλά στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ το όνομα του Ρόι Κάρολ, τόσο ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας, όσο και η ΠΑΕ ΟΦΗ τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα, τουλάχιστον, επί του παρόντος...

Τόσο στον ΟΦΗ, όσο και στον ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει απολύτως καμία κρούση, πόσω μάλιστα επίσημη πρόταση, ως εκ τούτου δεν έχουν μπει καν στη διαδικασία να συζητούν περισσότερο -από το επίπεδο της

διάψευσης- το θέμα.

Ο Κάρολ δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2013 με τον ΟΦΗ και στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα 300.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα πρέπει να καταβάλει ο ίδιος εάν θέλει να μείνει ελεύθερος και όχι η ομάδα που θα επιδιώξει να τον αποκτήσει. Μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του ο Κάρολ διαψεύδει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως για να φύγει ο Κάρολ από τον ΟΦΗ, πέραν του ότι θα πρέπει να καταβληθεί αξιοπρόσεκτη αποζημίωση, θα πρέπει και η πρόταση που θα κατατεθεί στον έμπειρο γκολκίπερ να είναι τέτοια που θα τον κάνει να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακόμισης οικογενειακώς σε άλλη πόλη.

Ετοιμος ο Σίσιτς, δύσκολα ο Γεωργίου για Αγρίνιο
Στα αγωνιστικά, ο Μίρνες Σίσιτς επέστρεψε στις προπονήσεις θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τα δύο επόμενα παιχνίδια, ενώ αντιθέτως δύσκολα θα προλάβει την μάχη του Αγρινίου ο Γεωργίου που θα προφυλαχθεί για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός προπονήθηκε δίχως να αισθανθεί καθόλου ενοχλήσεις στον αριστερό αστραγάλο του με αποτέλεσμα να χαμογελάει η τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ καθώς υπολογίζεται για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Εν αντιθέσει με τον Σίσιτς, αυτός που πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί είναι ο Γιώργος Γεωργίου καθώς ο captain του ΟΦΗ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, απόρροια του αγώνα με τον Ατρόμητο. Για αυτόν τον λόγο, στον ΟΦΗ θέλουν να τον προφυλάξουν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ώστε να είναι έτοιμος 100% στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπου επίσης είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα