Ιβάνοβιτς: Είμαι απογοητευμένος

Απογοήτευση επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ, μετά τη νέα απώλεια, αυτή τη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό, αποτέλεσμα που απομάκρυνε κι άλλο τους "πορτοκαλί" από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ενδεικτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου: "Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Μπορούσαμε και πολύ καλύτερα όμως είχαμε αρκετό άγχος, κάτι που δεν είχαμε μέχρι στιγμής στο

πρωτάθλημα. Αυτό το αποτέλεσμα ίσως να λειτουργήσει και θετικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είχαμε περισσότερη σοβαρότητα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι όμως κάναμε πολλά λάθη. Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια, πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στη συνέχεια και να επιστρέψουμε σε καλές εμφανίσεις", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Παπαδόπουλος, είπε: "Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν είχαν καλή απόδοση. Ο βαθμός απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο είναι σημαντικός όμως αυτός ο βαθμός δεν πρέπει να μας κάνει κακό γιατί έχουμε μπροστά μας τέσσερα πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Αν πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει θα είμαστε άνετοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα