«Νίκη μες τη Θεσσαλονίκη» (VIDEO)

22:46 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στην κοπή της πίτας των Παλαιμάχων βρέθηκαν και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές προκειμένου να τιμηθούν για την προσφορά τους στην ομάδα. Σήμερα ήταν η σειρά των Γρηγόρη Μάκου και Λεονάρντο. Και οι δύο τους έδειξαν μεγάλη χαρά και συγκίνηση που βρέθηκαν σε μία τέτοια εκδήλωση, κάτι που φάνηκε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο εκδηλώσεων του «Crown Plaza». Ο Βραζιλιάνος, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του και την μικρή του κόρη, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από

τον Γιώργο Γρυσμπολάκη (αντιπρόεδρος των Supporters και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ) και εν συνεχεία δήλωσε: «Είναι μία μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Δεν το περίμενα αυτό. Να είμαι δίπλα σε ανθρώπους που έχουν τιμήσει πραγματικά την ιστορία της ομάδας και ελπίζω πρώτα ο Θεός να φέρει κάποιους ανθρώπους που θα μπορέσουν να αλλάξουν αυτή την κατάσταση και ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα και εμείς οι ποδοσφαιριστές να βάλουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει».

Δηλώσεις έκανε και ο Γρηγόρης Μάκος, λίγο μετά και την δική του βράβευση από τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρη Κοσμάτο. Ο αμυντικός μέσος της Ένωσης, τόνισε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρίσκομαι εδώ σήμερα και είναι μεγάλη τιμή για μένα. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για την ΑΕΚ όμως βλέπω πολλή κόσμο εδώ, που δεν βλέπω βέβαια στο γήπεδο πλέον. Ελπίζω στη συνέχεια να αλλάξει αυτό. Ευχαριστώ πολύ ξανά και ελπίζω σε κάτι καλύτερο», είπε με τη σειρά του ο διεθνής αμυντικός μέσος της Ένωσης. Ωστόσο, στις δηλώσεις και των δύο ποδοσφαιριστών (ειδικά του Λεονάρντο που διακόπηκαν για αυτόν τον λόγο), ο κόσμος ζητούσε επιτακτικά την πρόκριση μέσα στην Τούμπα, ενώ ακούστηκε και το σύνθημα: «Νίκη, Νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη», όπου «ζέστανε» και άλλο το κλίμα στον χώρο. Όσο για την εκπροσώπηση της διοίκησης, μπορεί το «παρών» να μην έδωσε ο Σταύρος Αδαμίδης, όμως εκεί ήταν ο Χάρης Κοσμάτος, ο Ηλίας Μπρουσιανός, ο Γιώργος Γρυσμπολάκης και ο Μάκης Κασνακίδης, όπως και οι εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής και των Παλαιμάχων, στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, ενώ εκεί ήταν και η Ανθή Παπακώστα, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα