Χαρούμενος για νίκη, Σταφυλίδη ο Μπόλονι

Ακόμη και ο Λάσλο Μπόλονι ήταν πιεσμένος πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο ρουμάνος προπονητής το παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς, μίλησε για την πίεση που διέκρινε στους παίκτες του, αλλά και για τον Σταφυλίδη που φαίνεται ότι έχει κερδίσει τον προπονητή του Δικεφάλου.

"Υπήρχε πίεση πριν τον αγώνα ακόμη και στα αποδυτήρια. Και νομίζω ότι αυτή η πίεση ήταν παρούσα έως και στο δεύτερο γκολ. Δυστυχώς όμως, αυτή η πίεση έφυγε τελείως μετά το 3ο γκολ

και χωρίς την πίεση είναι δύσκολο να παίξεις. Ασφαλώς είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, θα ήθελα όμως να δω περισσότερα γκολ σήμερα, γιατί η σημερινή νίκη μας είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα και μετά το πέναλτι και την αποβολή, ήταν δύσκολο για τον αντίπαλό μας.

Πριν το παιχνίδι, ζήτησα από τους οπαδούς μας, αν δουν έναν καινούργιο παίκτη να τον στηρίξουν με τις αντιδράσεις τους. Και τους ευχαριστώ γιατί υποστήριξαν τον Σταφυλίδη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά. Ελπίζω ότι αυτή η νίκη αποτελέσει μια αρχή για μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων", είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τον Σταφυλίδη αλλά και για τα σχέδιά του για την προώθηση κι άλλων παικτών.

"Ο Σταφυλίδης έκανε ένα καλό παιχνίδι. Παρουσίασε καλά στοιχεία, με καλό πνεύμα, μαχητικό πνεύμα, ήταν καλός στο ψηλό παιχνίδι παρότι δεν είναι ψηλός. Τον παρακολουθώ πολύ κοντά εδώ και δύο εβδομάδες και είμαι χαρούμενος γιατί απέδειξε ότι άξιζε την ευκαιρία. Είναι αλήθεια όμως ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης, δεν είναι ακόμη έτοιμος. Είδα το επίπεδο φυσικής κατάστασης της κατηγορίας και κάποιες φορές ήταν πολύ γι' αυτόν.

Εστω κι αν η ένταση του συγκεκριμένου αγώνα δεν ήταν πολύ υψηλή. Πρέπει λοιπόν να δουλέψει σε αυτό το κομμάτι, όπως και στο τεχνικό κομμάτι. Στις σέντρες είχε ποσοστό επιτυχίας περίπου 50%, τεχνικά έκλεινε σωστά κάποιες φορές, άλλες δεν είχε σωστές επιλογές σχετικά με το πότε έπρεπε να προωθηθεί και πότε όχι. Σε ότι αφορά τους άλλους νέους παίκτες, αν νιώσω κάποιους παίκτες κι έχω την ευκαιρία, όπως για παράδειγμα ο Αποστολόπουλος, τότε θα τους βάλω. Θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες".

Keywords
Τυχαία Θέματα