Πρίντεζης: Μας έκανε καλύτερους

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι, μπορεί να έχασαν το ροζ φύλλο αγώνα, αλλά κέρδισαν χρήσιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Στο αρχικό του σχόλιο ο Πρίντεζης είπε: "Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι μέσα σε καλή ατμόσφαιρα, χωρίς έκτροπα. Ηταν πραγματικά διαφήμιση για το μπάσκετ. Ως παίκτης του Ολυμπιακού

θεωρώ ότι ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, ακόμη και όταν έρχεται έτσι μια ήττα, ακόμη και όταν έχουμε παλέψει μέχρι τέλους".

Στη συνέχεια, ο Πριντ σχολίασε: "Ευχαριστημένοι μπορούμε να είμαστε μόνο με νίκη. Ακόμη και σε άλλες εποχές, που το μπάτζετ ήταν χαμηλότερο πάντα στόχος ήταν η νίκη. Είμαστε νέα ομάδα, δουλεύουμε πολύ, βελτιωνόμαστε και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Από τέτοια παιχνίδια μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε. Ο αγώνας αυτός μας έκανε καλύτερους και συνεχίζουμε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Μπιλμπάο, το οποίο θεωρώ πιο καθοριστικό και σημαντικό από το σημερινό".

Keywords
Τυχαία Θέματα