Ψυχολογικά και αγωνιστικά προβλήματα!

Το πρώτο ντέρμπι αιωνίων της χρονιάς δεν μας έκανε πιο σοφούς. Πολύ απλά γιατί δεν είδαμε και από τις δύο ομάδες τίποτα διαφορετικό από όσα μας έχουν ήδη δείξει μέχρι στγμής...

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε για ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά, αλλά πέταξε και πάλι τη διαφορά στα τελευταία λεπτά - αυτή τη φορά τουλάχιστον νίκησε, σε αντίθεση με ό,τι έκανε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και την Μπάμπεργκ.

Ο Ολυμπιακός

κυνηγούσε στο σκορ, μείωνε, του ξαναέφευγαν οι πράσινοι, ξαναμείωνε, όμως στο τέλος υπήρχαν μόνο οι Πρίντεζης και Σπανούλης. Ολοι οι υπόλοιποι... είχαν εξαφανιστεί, ενώ και στο τέλος θα μπορούσαν οι ερυθρόλευκοι να ρισκάρουν για τη νίκη, αλλά προτίμησαν να παίξουν για τη... διαφορά.

Στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί φέτος στους δύο αιώνιους, οι πράσινοι κέρδισαν γιατί είχαν περισσότερες επιλογές - τέσσερις παίκτες τους τελείωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ ακόμα και ο Λόγκαν που... δεν υπήρχε σε όλο το 40λεπτο, έβαλε στο τέλος 4 κρίσιμους.

Από την άλλη, ο Σπανούλης είχε όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού πάνω του, ενώ βρήκε βοήθειες από τον Πρίντεζη, που αναλαμβάνει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Οι υπόλοιποι... αγνοούνται, με τον σουτέρ Γκετσεβίτσιους να σκοράρει για πρώτη φορά όταν διαμόρφωσε το... τελικό σκορ και τον έτερο... μπομπέρ Κέσελ να έχει 0/3 τρίποντα.

Λένε ότι τα ντέρμπι τα παίρνουν οι προσωπικότητες. Αυτές φάνηκε ότι τις έχει -και- φέτος ο Παναθηναϊκός, που, όμως, αν δεν ξεπεράσει τα... ψυχολογικά του προβλήματα, θα ζορίζεται σε κάθε παιχνίδι να κερδίσει όταν είναι... μπροστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα