Μπρίτο: Αφιερωμένο στην κορούλα μου

Στη νεογέννητη κορούλα του αφιέρωσε ο Εδουάρδο Μπρίτο το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ και το οποίο ψηφίστηκε το καλύτερο της 13ης αγωνιστικής. Ο παίκτης του Ατρόμητου παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του πρόεδρου του εθελοντικού οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλου, τονίζοντας πως θα ήθελε αυτό το γκολ να συνδυαστεί με νίκη της ομάδας του.

Αρχικά ο πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού κ.

Κώστας Γιαννόπουλος, που απένειμε το βραβείο στον Εδουάρδο Μπρίτο του απευθύνθηκε αρχικά λέγοντας: "Σου εύχομαι να πετύχεις και άλλα όμορφα γκολ για να βοηθήσεις την ομάδα σου αλλά είναι σημαντικό να πετύχεις και πολλά γκολ στη ζωή σου" και πρόσθεσε:

"Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα που μου πρότειναν να παραδώσω αυτό το βραβείο. Ο Ατρόμητος στηρίζει το σπίτι του "Χαμόγελου του Παιδιού" στη Χρυσούπολη και είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνουμε. Επιπλέον εδώ, σε αυτή την περιοχή στον Λόφο Αξιωματικών, έζησα πριν από πολλά χρόνια και έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Γι' αυτό χαίρομαι διπλά για την πρόοδο του Ατρόμητου που συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των καλύτερων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος και εύχομαι ολόψυχα να πετύχει τους στόχους του".

Στην συνέχεια πήρε ο λόγο ο Εδουάρδο Μπρίτο ο οποίος αφού πρόσφερε στον κ. Κώστα Γιαννόπουλο το βιβλίο "Φτερούγισμα στη Δόξα" με την ιστορία της ομάδας του Ατρομήτου είπε: "Χαίρομαι πολύ που παίρνω το βραβείο από τον κύριο Γιαννόπουλο που πραγματοποιεί σπουδαίο έργο με το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Αυτό ήταν το πρώτο μου γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και θέλω να το αφιερώσω στην κορούλα μου που ήρθε πριν λίγους μήνες στη ζωή. Θα ήθελα βέβαια αυτό το γκολ στη Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ να είχε συνδυαστεί με νίκη της ομάδας και θα ήμουν ασφαλώς περισσότερο χαρούμενος.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ με την οποία πέρσι είχαμε πρόβλημα γιατί δεν μας άφησαν να παίξουμε τα 90 λεπτά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτά όμως πέρασαν και δεν υπάρχει κανένας λόγος εκδίκησης. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά να είμαστε προσεκτικοί , γιατί η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση , προκειμένου να φθάσουμε στην κατάκτηση της νίκης".

Keywords
Τυχαία Θέματα