Από Δευτέρα εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό του ΠΑΟ

Το... σουξέ του Πάνου Κιάμου "Από Δευτέρα..." έχει μεγάλη πέραση στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά το... πριγκιπικό θέμα. Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά, που το ζήτημα παίρνει παράταση, μετάθεση, αναβολή κτλ. Ετσι, και τώρα, οι όποιες εξελίξεις στο νέο επεισόδιο του σίριαλ "αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό" μεταφέρονται από Δευτέρα, όπως ενημέρωσε η πλευρά Βαρδινογιάννη. Την ίδια ώρα, φέρεται να ήρθαν σήμερα στην Ελλάδα εκπρόσωποι του fund από

την Σαουδική Αραβία που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό...

Η αργία στην Σαουδική Αραβία (Πέμπτη και Παρασκευή) και το δικό μας Σαββατοκύριακο μεταφέρουν τις όποιες εξελίξεις στο θέμα του νέου πριγκιπικού ενδιαφέροντος για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη από την Δευτέρα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στο θέμα γιατί η αργία στην Σαουδική Αραβία δεν επιτρέπει επίσημη επικοινωνία με τις τράπεζες.

Επαφές γίνονται με κάποιο τρόπο ανεπίσημα, αλλά ακόμη κάτι πιο σίγουρο δεν υπάρχει. Από τις αρχές της προσεχούς εβδομάδας θα υπάρχει καθαρή εικόνα και θα φανεί αν προχωρήσει ή όχι η υπόθεση με τους νέους υποψήφιους επενδυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα