Ντομενικάλι: Εχουμε πάρει τα μέτρα μας για ένα καλύτερο 2012

Ο Στέφανο Ντομενικάλι είναι αισιόδοξος ότι η Ferrari έχει κάνει τα απαραίτητα βήματα για να παρουσιαστεί με ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο στο ξεκίνημα του 2012.

"Από τη μία πλευρά προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε από οργανωτικής άποψης, να κάνουμε ορισμένες αλλαγές", δήλωσε ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, η οποία είχε μόλις μία νίκη και τερμάτισε τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα.

"Και έχουμε κάνει αρκετές αλλαγές και θα κάνουμε κι άλλες ακόμα στις αρχές του επόμενου έτους.

"Δεύτερον,

ασφαλώς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υποτιμήσουμε κάποιον τομέα της εξέλιξης. Με τους νέους κανονισμούς δεν υπάρχει τόσο μεγάλη επίδραση του αποκαλούμενου φυσητού διαχύτη, άρα το μονοθέσιο πρέπει να είναι αποδοτικό από όλες τις πλευρές και να μπορεί να παράγει κάθετη δύναμη, γιατί αυτό ήταν το κύριο πρόβλημά μας φέτος.

"Πιστεύω ότι με τις επιλογές που έχουν κάνει οι άνθρωποι του τεχνικού τμήματος, δεν θα υπάρχουν μεγάλες εκπλήξεις όταν ξεκινήσουμε τη σεζόν".

Ο Ντομενικάλι επιβεβαίωσε επίσης ότι το καινούργιο μονοθέσιο θα είναι έτοιμο για το πρώτο χειμερινό τεστ, το οποίο ξεκινάει στις 7 Φεβρουαρίου, στην Χερέθ.

"Ο στόχος μας είναι η παρουσίαση να γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Δεν ξέρουμε την ακριβή ημερομηνία, αλλά τότε είναι που λογικά θα είμαστε έτοιμοι με το νέο μονοθέσιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα