Απομακρύνεται ο Ιζακσον από το Λιμάνι

Φρένο στις επιθυμίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αντρέας Ιζακσον έβαλε ο τεχνικός διευθυντής της Αϊντχόφεν, Μάρσελ Μπραντς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Σουηδός τερματοφύλακας δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο από την ομάδα του!

Οι ερυθρόλευκοι, μετά την αποτυχία του καλοκαιριού με τον Κοστάντσο, προσπαθούν να λύσουν το συμβόλαιο μαζί του και ψάχνουν τερματοφύλακα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ζεστά είναι

και αυτή του γκολκίπερ της Αϊντχόφεν, Αντρέας Ιζακσον. Ο Σουηδός τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την PSV και οι Πειραιώτες θεωρούν ότι δίνοντας ένα μικρό ποσό στην ολλανδική ομάδα μπορούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από τον Γενάρη.

Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής της Αϊντχόφεν, Μάρσελ Μπραντς, ξεκαθάρισε σύμφωνα με τους Ολλανδούς δημοσιογράφους ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο, ούτε με μεταγραφή, ούτε με δανεισμό. Τώρα, σε περίπτωση που η πρόταση είναι πολύ καλή για την ομάδα τόνισε ότι θα το σκεφτεί...

Ο Ιζακσον από την πλευρά του φέρεται θετικός στο να φύγει τον Ιανουάριο, αλλά δεν είναι στο χέρι του. Ο λόγος που η Αϊντχόφεν τον κρατάει, είναι ο τραυματισμός του Πολωνού γκολκίπερ Πρζέμισλαβ Τάιτον, που θα αποτελούσε την δεύτερη επιλογή σε περίπτωση που έφευγε ο Σουηδός.

Keywords
Τυχαία Θέματα