Πράσινες ευχές για επιτυχίες και πρωτάθλημα

Τρεις πράσινοι, δύο παίκτες και ο προπονητής τους μίλησαν στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού στέλνοντας τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο Σεμπάστιαν Λέτο και ο Γκέργκελι Ρούντολφ ευχήθηκαν επιτυχίες και τίτλους για τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στην κάμερα της Nova και έστειλε την ευχή

του για τη χώρα μας: "Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες Καλά Χριστούγεννα. Εύχομαι στον επόμενο χρόνο να αλλάξουν τα πράγματα για την Ελλάδα".

Στη συνέχεια ευχήθηκε ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα: "Σε ό,τι αφορά στο αθλητικό κομμάτι, εύχομαι ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα. Ελπίζω όλα τα προβλήματα που υπάρχουν να λυθούν στο νέο χρόνο που έρχεται".

Ο Αργεντίνος πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού, αλλά και του πρωταθλήματος περιγράφει πως περνούν τις γιορτές των Χριστουγέννων στην πατρίδα του, λέγοντας: "Για αυτές τις γιορτές, εύχομαι σε όλους υγεία και ευτυχία. Καλά Χριστούγεννα. Πάντα περνάμε τις γιορτές με την οικογένεια, είμαστε όλοι μαζί και περιμένουμε το ρολόι να δείξει μεσάνυχτα για να έρθουν τα Χριστούγεννα, για να περάσουμε ωραίες οικογενειακές στιγμές, που είναι οι πιο σημαντικές".

Τέλος, ο Ούγγρος επιθετικός έστειλε τις δικές του ευχές τονίζοντας: "Εύχομαι σε όλους υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλον τον κόσμο για τη νέα χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα