Ανετο απόγευμα για Ολυμπιακό στο Αλεξάνδειο

Ο Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με σχετική άνεση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αφού επιβλήθηκε του Αρη στο κεκλεισμένων των θυρών Αλεξάνδρειο με 59-80. Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά για τον Ολυμπιακό. Ο δε Αρης επιβεβαίωσε ότι είναι μια νέα ομάδα

που χρειάζεται πολύ χρόνο για να βρει πατήματα, ή καλύτερα. Για να γίνει ομάδα.

Παράσταση για έναν ρόλο
Και για τους δύο, ο αγώνας είχε ουσιαστικά χαρακτήρα αποκαλυπτηρίων. Η διαφορά ήταν ό,τι ο μεν Ολυμπιακός βγήκε για να παρουσιαστεί στο πρώτο δεκάλεπτο, σε αντίθεση με τον Αρη που μάλλον φορούσε μάσκα. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η εικόνα που παρουσίασε. Ο δε Ολυμπιακός δεν έκανε κάτι το εξαιρετικό.

Απλά κυκλοφόρησε (πολύ) καλά τη μπάλα, δίνοντας μεγάλη συμμετοχή στα plays του στους ψηλούς (κυρίως στον Παπαδόπουλο) και ανά δίλεπτα, άλλαζε παίκτες για να σκοράρουν. Ετσι σταδιακά αύξανε τη διαφορά που έφτασε στα επίπεδα των 16 πόντων (9-25) στο τέλος του δεκαλέπτου. Ξεχάσαμε μάλλον να αναφέρουμε και τη τεχνική ποινή που έδωσε ο Τανατζής - επειδή ο Αλεξανδρής τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για ένα φάουλ που δεν δόθηκε - εις βάρος του Αρη κι ενώ το σκορ ήταν 9-23. Εύγε.

Τα σημεία ζωής και η αποκατάσταση
Στα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, ο Αρης βγήκε από το καθεστώς. μηχανικής υποστήριξης, γιατί έδειξε σημάδια ζωής. Εβγαλε κάποια plays, πήρε αρκετά από τον Βεργίνη, ο Μάλντροου μοίραζε τάπες, ενώ ο Ολιβερ έβαλε κάποια σουτ και θα μπορούσε να είχε βάλει περισσότερα αν έπαιρνε τα προβλεπόμενα σκριν.

Επί της ουσίας, οι

Keywords
Τυχαία Θέματα