Εξω Λόλο και Σκέμπρι, μέσα ο Σάμαρης

Αμφίβολος για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα είναι ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, που εξακολουθεί να μένει εκτός προπονήσεων. Αντίθετα Σάμαρης και Γιόνσον αναμένεται πως θα είναι στη διάθεση του Τάκη Λεμονή. Προπονήσεις με τον Πανιώνιο θα κάνει το επόμενο διάστημα ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (12/10), η οποία έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" στο Κορωπί. Σε αυτή δεν πήρε μέρος ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του μετά την οδοντιατρική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Αντίθετα ο Ανδρέας Σάμαρης

πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και πλέον ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μάρκους Γιόνσον, για προληπτικούς λόγους δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, όμως δεν τίθεται κανένα θέμα μη συμμετοχής του στο παιχνίδι των Ιωαννίνων.

Ο Αντρέ Σκέμπρι θα μπει από αύριο Πέμπτη στο πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς δεν πρόλαβε να επιστρέψει εγκαίρως από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Μάλτας. Η απουσία του Μαλτέζου επιθετικού ήταν απολύτως δικαιολογημένη.

Στο μεταξύ, ένας παλιός γνώριμος θα προπονείται για το επόμενο διάστημα με την ομάδα του Πανιωνίου. Ο λόγος για τον Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος ζήτησε και έλαβε σχετική άδεια από τον προπονητή Τάκη Λεμονή.

Ο έμπειρος παίκτης που συνέβαλε τα μέγιστα κατά την περσινή περίοδο, στην προσπάθεια που έκανε ο Πανιώνιος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, βρίσκεται εν αναμονή της μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού. Μέχρι τότε θα ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων των "κυανέρυθρων".

Keywords
Τυχαία Θέματα